- Adım
- Twrp yükleme
- Cihazım
- Mi mix 2
- Konular
- 3
teşekkür ederim hemen deneyeceğim. kaç dakika olduğu hakkında gerçekten bir bilgim yokmiflasın 2020.3.14.0
bunu kurup deneyin
ayrıca 700 sn demiş
hatırladığım kadarıyla 12 dakika içinde atması mı gerekiyor öyle bişeydi sanırım
ama siz şu miflash 2020 sürümü deneyin bi
Yine romu yükle aynı mı flashla o hata gelince ye dek yükle sonra USB den sök ses açma tuşuyla güç tuşuna basılı tut recoveryden wipe data de telefon açılacak kurulum ekranı 5 10 dakika da geliren sonda yapıyor ama denedim açmayı açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapmam gerekiyor anlatabilir misin
Normal adb ile kurun bendede ilk rom değişikliği yaptığımda yığınla hatayla karşılaştım adb ile kurduğumda sıkıntı olmadı ve şimdi mi flash ile rom yükleyebiliyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bende twrp ekranı ve fastboot ekranı geliyor sadeceYine romu yükle aynı mı flashla o hata gelince ye dek yükle sonra USB den sök ses açma tuşuyla güç tuşuna basılı tut recoveryden wipe data de telefon açılacak kurulum ekranı 5 10 dakika da gelir
Twrp gelmemesi gerek çünkü rom kendi recovery kuruyor olması gerek olduda geldi wipe data deyip yeniden bi başlatsana olduda sonuç alamadın bana en mantıklı gelen yöntem bir garip yolcu kişinin verdiği cevap onun anlattığı konuları internette ve YouTube da çok izledim flash timeout hatası çözümü diye zamanındabende twrp ekranı ve fastboot ekranı geliyor sadece
arkadaşın dediği gibi miflash 2020.3.14.0 sürümü ile denedim timeout hatası vermedi ama 1000 saniyelere kadar gitti bende çıkardım ne yapmam gerekiyor sizce? denemediğim bir tek EDL kaldı onu da telefonun arkasını açamadığım için ve nasıl yapacağımı bilmediğim için yapamıyorumMi flash programında "Configuration" buradan "CheckPoint" alanını boşaltın timeout hatası vermeyecektir.
Bunu kaldırmazsanız 700 saniyede rom kurulmazsa başarısız olur.
Bunu kaldırdığınızda süreyi arttıracak rom kurulana kadar süre sınırlılığı ortadan kalkacak.
Ayrıca indirdiğin rom içerisindeki flash_all dosyasını NotePat++ uygulmasıyla düzenle yaparak timeout satırınıda silebilirsin. bunu yaptıktan sonra sol üstten kaydet yaparsın.
normal adb ile derken nasıl yani biraz yardım edebilir misin veya ekran versem yapabilir misin müsaitsenNormal adb ile kurun bendede ilk rom değişikliği yaptığımda yığınla hatayla karşılaştım adb ile kurduğumda sıkıntı olmadı ve şimdi mi flash ile rom yükleyebiliyorum
gelmedi ama gelirse deneyip haber vereceğimTwrp gelmemesi gerek çünkü rom kendi recovery kuruyor olması gerek olduda geldi wipe data deyip yeniden bi başlatsana
bir bildirim gelene kadar bekleyeyim mi yaniSüre nolursa olsun romu atacaktır.