Haber Sony XZ1 ve XZ1 Compact

• Konbuyu başlatan m35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 1K

gsmarenadakii sızıntıya göre ağustos ayında sony G8341 G8441 kodları ile 2 yeni model duyurucak
bu modeller xz1 ve compact modeli

xz1 fhd 5.2 inç ekran 4gb ram android 8 ve sd835 ile gelecek
compact modlei ise 4.6 inç ekran 4 gb ram android 8 ve sd835 ile gelecek

sony ufak modeller sevenler için yine en iyi seçdenek olacak ancak benim merak ettiğim xzs ile xz1 in arasında ne fark olacak merakla bekliyorum acaba sony ince çerçeve kervanına katılacakmı bence biraz incelicek gibi bakalım bekleyip görecez 2 ayımız kaldı :)

Ery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Acemi
Cihazım
Tablet
Konular
0
Arkadaslar merhaba, az once kayit oldum bir konu hakkinda yardim istemek icin. XiamoMi6 blue serisini kullanmak istiyorum ailemde thy calisani var ve dunyanin her ulkesine ucuyorlar (Çin ve Amerika nadir) Ve yaklasik bir ay sonra Almanyadan akrabam geliyor. Almanyada nereden temin edilebilir ? Magazasi varmi acaba ? Veya Çin Abd haricinde hangi ulkeden daha kolay alinabilir. Bilgi alabilirsem cok memnun oluru. Teşekkürler

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Arkadaslar merhaba, az once kayit oldum bir konu hakkinda yardim istemek icin. XiamoMi6 blue serisini kullanmak istiyorum ailemde thy calisani var ve dunyanin her ulkesine ucuyorlar (Çin ve Amerika nadir) Ve yaklasik bir ay sonra Almanyadan akrabam geliyor. Almanyada nereden temin edilebilir ? Magazasi varmi acaba ? Veya Çin Abd haricinde hangi ulkeden daha kolay alinabilir. Bilgi alabilirsem cok memnun oluru. Teşekkürler
Çin'de mağaza satış fiyatları 400-430 dolar arası,Avrupa'da bazı Çin satış sitelerinin depoları var ve Avrupa'ya gümrüksüz dağıtım yapıyorlar ama oradaki fiyatlar 465 dolardan başlıyor ve kargo ücreti de 20 ila 35 dolar arası.Yani anlayacağınız 1800 liraya gelir Avrupa depodan almak ve garantisi falan yok.Size tavsiyem yurt içinden güvenilir satıcılardan veya Cepport mağazasından alın.Herhangi bir sorun yaşarsanız garantisi var en azndan ve 150 lira için riske atmayın ve beklemeyin derim.

Ery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Acemi
Cihazım
Tablet
Konular
0
Aslinda dogru soyluyorsunuz hesaplandigi zaman 300_400 oda garanti kapsami icin verilir ama turkiyede blue serisini bulamiyorum sizin bilginiz varmi ? Yeniden tesekkurler

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Aslinda dogru soyluyorsunuz hesaplandigi zaman 300_400 oda garanti kapsami icin verilir ama turkiyede blue serisini bulamiyorum sizin bilginiz varmi ? Yeniden tesekkurler
Forumda satış yapan arkadaşlarda blue serisi var.

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular