Yardım Sony Music son sürüm apk

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Merhaba 1 ay önce Mi6 alarak Xiaomi ailesine geçiş yaptım. Daha önceden kullandığım tüm telefonlar sony xperia modelleri idi. Sonynin en çok beğendiğim uygulaması olan Sony Music uygulaması mi6 cihazı için uygun değil deyip indirmeye izin vermiyor. Sony music uygulamasının çok eski sürümleri forumda paylaşılmış ama çoğu özellikler eski sürümde yok. Son sürüm sony music apk paylaşabilecek olan varmı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Oyla:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Hocam sol üstte 3 çizgi var onu tıklayıp root gezgini ni aktif etmen ve root izni vermen gerek.bunu yaptıktan sonra yine sol üstteki 0ç çizgiye tıkla. Orda "yerel" yazar onu tıklayınca seçenekler çıkacak. "Cihaz" seçeneğini tıklayınca zaten sistem klasörünü göreceksin

Öncelikle teşekkürler,

1- Konu ortalarında verdiğiniz bağlantıdan uygulamayı indirdim.
2- Şimdi gösterdiğiniz yolu izleyerek indirdiğim uygulamayı cihaz/system/app klasörüne attım. (Orda hepsi klasör görünümündeyken, sony direk uygulama simgesi olarak görünüyor:|)
3- İzinlerini rw-r-r yaptım. Yüklemeyi deneyince kırmızı çarpı çıkıyor.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Öncelikle teşekkürler,

1- Konu ortalarında verdiğiniz bağlantıdan uygulamayı indirdim.
2- Şimdi gösterdiğiniz yolu izleyerek indirdiğim uygulamayı cihaz/system/app klasörüne attım. (Orda hepsi klasör görünümündeyken, sony direk uygulama simgesi olarak görünüyor:|)
3- İzinlerini rw-r-r yaptım. Yüklemeyi deneyince kırmızı çarpı çıkıyor.
Rica ederim hocam.sistem app kısmına atınca music apk ya basık tut,seçenekleden "özellikler" e gir.ufak bi ekran açılacak.izinler yazan yerin en sağında değiştir var ona tıkla ve bu gönderdiğim resimdeki gibi gerekli yerlere tık koy fazla tıkları da kaldır hocam tamam de.bunu yaptıktan sonra geri yap çık ordan sonra teli kapat aç okey :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Rica ederim hocam.sistem app kısmına atınca music apk ya basık tut,seçenekleden "özellikler" e gir.ufak bi ekran açılacak.izinler yazan yerin en sağında değiştir var ona tıkla ve bu gönderdiğim resimdeki gibi gerekli yerlere tık koy fazla tıkları da kaldır hocam tamam de.bunu yaptıktan sonra geri yap çık ordan sonra teli kapat aç okey :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam çok sağolun, konuda da okumama rağmen çok uğraşınca "telefonu yeniden başlatma" kısmını atlamışım, onu da yapınca şimdi oldu. Tekrar teşekkür ederim, saygı ve selamlar.

Oyla:

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
Hocam bu zipi yüklemek için fabrika ayarlarına döndürmek gerekiyor teli.bütün yüklü uygulamalar ve veriler silinecek
O konuda bilgim yoktu ben poweramp kullanıyorum xda'da tek port o gözüme çarptı atayım belki yardımı dokunur dedim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam çok sağolun, konuda da okumama rağmen çok uğraşınca "telefonu yeniden başlatma" kısmını atlamışım, onu da yapınca şimdi oldu. Tekrar teşekkür ederim, saygı ve selamlar.
Rica ederim. gnys hocam sağolsun.bende ondan öğrendim :)

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Netten uzak kalmıştım konuya geç kaldım af ola. Lakin bu siteyi buyüzden çok seviyorum muhakkak ki yardımcı olan bir dost çıkıyor....
Emeğe her daim saygı ile...

Sitemizde mt Manager apk sı bu işler için on numara bir uygulamadır benim vazgeçemediğim hatta çoğu işleri pc yerine bu uygulama ile yapıyorum ısrarla da herkese tavsiye ediyorum.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt