- Adım
- Memoooo
- Cihazım
- mi 9 se
- Konular
- 23
O zaman bu rom bi işe yaramaz güncelleme de almıyorCihaz global fakat rom Rus romu
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanmadığım için bişey diyemem ama global kararlı şu an iyi kamera performansı düştü güncelleme ile tek eksisi o şu an ama ön kamera portre modu bayağı iyileştirilmiş gibi geldiO zaman bu rom bi işe yaramaz güncelleme de almıyor
Ben TWRP'den yükledim riske girmedim yineeu rom kullanıyorum 10.3.4 bana gelen sürüm kurdum yüklerken hata verdi install update zip failed diye sonra res attım yine oldu kenid kendine açıldı sonra kurulamadı dedi ne yapmamız lazım?şuan 2.1GB diyor güncellemeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direk o 2.1GB yi indirsek yine aynı hatayı mı alırım twrpden mi yüklemek lazım
Yapay zeka işaretlediğim logo dostum. Bu açıkken ay a zoom yap x8 den sonra tepede ay modu çıkar ona tıkla x50 ye kadar zoom yaparAy modunu aktif edemedim birturlu yapay zeka ayarlari nerede
TWRP'den yaptıktan sonra Magisk Manager silindi root gitti tekrar yaptım ben mecburentwrpden sorunsuz kuruluyor o zaman teşekkürler birde magisk kurmama gerek var mı?
Aynen katılıyorumKullanmadığım için bişey diyemem ama global kararlı şu an iyi kamera performansı düştü güncelleme ile tek eksisi o şu an ama ön kamera portre modu bayağı iyileştirilmiş gibi geldi
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi