- Adım
- Memoooo
- Cihazım
- mi 9 se
- Konular
- 23
Yapay zeka açık halde ay a zoom yap ozaman çıkarAy modu nasıl çalışıyor arkadaşlar ben yapamadımda 10.3.4
Tek tuşla TWRP kurulumu var forumda tekrar kurun istersenizTwrp nedense gitti kendiliginden stock recovery var suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp nedense gitti kendiliginden stock recovery var suan
TWRP bende de gitti tekrar kurdum Magisk modüler vs.'de gitti haliyle YouTube Vanced kurmuştum onlarda gitti hepsini bir daha yaptım mecburenwifi ile 700 kusur mb yukledim yeniden baslat dedigimde cihaz twrp ile açıldı reboot dedim güncelleme arattım bu sefer 2.1 gb lik dosya indirmeye basladi.
indirdim kurdum 10.3.3.0 oldu sıkıntı yok ama twrp gitti root kalkmış mı oluyor? orjinal rom mu oldu ? olduysa bir sorun olur mu?
Twrp gittiyse rootta gitmiştir cihazınızda hocam. Bir sorun olmaz.wifi ile 700 kusur mb yukledim yeniden baslat dedigimde cihaz twrp ile açıldı reboot dedim güncelleme arattım bu sefer 2.1 gb lik dosya indirmeye basladi.
indirdim kurdum 10.3.3.0 oldu sıkıntı yok ama twrp gitti root kalkmış mı oluyor? orjinal rom mu oldu ? olduysa bir sorun olur mu?
Şimdi Loş ışıklı bir ortamda çektim hocam selfie de arka kameralarda bana kalırsa yeterli.Yükledim. Kamera akşam daha kotu gibi geldi bana sizde durum ne
TWRP bende de gitti tekrar kurdum Magisk modüler vs.'de gitti haliyle YouTube Vanced kurmuştum onlarda gitti hepsini bir daha yaptım mecburen
magisk modüler ne işe yarıyor ustam? orjinal rom olmuş galiba ama magisk hala var ekranda ? kaldırsam sorun olur mu ?
Yükledim. Kamera akşam daha kotu gibi geldi bana sizde durum ne
Bi ben farkettim sanmıştım aynen karıncalanmalar var sanki fotoğraf çekiyorum bazen bulanık çekiyor ve ilk kez kamera durdu hatası ile karşılaştımYükledim. Kamera akşam daha kotu gibi geldi bana sizde durum ne
aynen akşam fotoğrafını kıyasladım kötü geldi bana gündüz yarın bakarım artık.Bi ben farkettim sanmıştım aynen karıncalanmalar var sanki fotoğraf çekiyorum bazen bulanık çekiyor ve ilk kez kamera durdu hatası ile karşılaştım
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam yeterlide sanki 10.2.2.0 da daha iyiydiŞimdi Loş ışıklı bir ortamda çektim hocam selfie de arka kameralarda bana kalırsa yeterli.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi