Yardım Sonunda Beklediğim Oldu :) Mi Max 3 Brick

mistein34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Sağlık
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Üzgünüm...
Telefon Modeli
Mi max 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar. Uzun zamandır forumu uzaktan takip ediyorum. Son 2 yıldır defalarca mi max aldım sonra max 2 ve şimdide max 3. Fakat ne yazık ki son sürüm çin romu yüklü olan orjinal bir cihaz aldım. (işlemcisi maxdan düşük diye sattığım max 2'yi arar gibiyim....) Neyse; dün sonunda boot kilidim açıldı ve bende büyük bir heyecanla awrp yükleyip telefon hafızasına"miuipro_v8.1.0_nitrogen_8.10.25" zip dosyasını atıp wipe attım. Ama yanlış wipe atıp her şeyi sildim. Tabi telefon logo ekranında kalıyor. Sonra bir hafıza kartı edinip aynı dosyayı içine atıp wipe cache falan yaptıktan sonra dosyayı flashladım. Ancak yine logo ekranında kaldı... Daha sonra "miui_MIMAX3Global_V9.6.6.0.OEDMIFD_091e94a919_8.1" dosyasını flashladım ve mutlu son: BRICK! :) Hiç bir ışık v.s. yok. Şuanda da Mi Flash üzerinden "nitrogen_global_images_V10.0.1.0.OEDMIFH_20181012.0000.00_8.1_global_159a03b105" isimli fast bootu yüklemeyi deneyeceğim. Sadece mi flash com 10 portunda görüyor telefonu. Eğer çözemezsem yardımcı olan bir arkadaşıma orjinal quick charge 3.0'lı bir şarj aleti hediyem olacaktır. Bunu rüşvet olarak değil gerçek bir armağan olarak vermek isterim.

Not: Taaa galaxy s, s2 dönemlerinden bolca rom tecrübem vardı. Kaç defa brick yapıp kurtardım. Ancak yıllar geçti hem unutmuşum hemde sistem çok değişmiş :)

Ekleme yapıyorum; az önce son dosyayı Mi Flash ile flashlarken az bir kısımı dolunca "error: Yazma zaman aşımına uğradı." hatası aldım. Şimdilik çaresizim, yanıtlarınıza muhtacım.

Bir ekleme daha; MI-FLASH 2018-5-28 sürümlü olanıyla tekrar deneme yaptım şuan hiç görmüyor. Ayrıca "usb aygıt tanınamadı" hatası alıyorum. :( Hastayı bu sefer cidden kaybettik sanırım...

Saygılarımla;

Barış ÇETİN

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Xiaomi nin şu son tavrı hiç hoş olmadı yav.
Bunun Xiaominin tavrı ile ne alakası var, kullanıcı hatası...
yanlış yaparsan, isteyerek veya istemeden de olsa, bu tür sonuçlar kaçınılmaz

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

mistein34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Sağlık
Konular
2
Malesef cihaz edl den rom flashlamak için yetkili hesap istiyor. Cihazınız canlanır fakat fiyatı biraz pahalı.

Evet en son denediğim mi flash sürümü bir ara kullanıcı adı ve şifre sordu. Kendi hesabımı girdim çince olduğu için hangisinin okey olduğunu anlamayıp sanırım hayır gibi bir cevap verdim... Sonuç: Şuan telefonumu Mi Flash hiç görmüyor. Pc tanınmayan aygıt olarak görüyor. Sanki bu sefer cidden çöp oldu. Artık ciddi ciddi ücreti karşılığı bir tamirci arayabilirim sanırım. Tabi hala önerilerinize açığım.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet en son denediğim mi flash sürümü bir ara kullanıcı adı ve şifre sordu. Kendi hesabımı girdim çince olduğu için hangisinin okey olduğunu anlamayıp sanırım hayır gibi bir cevap verdim... Sonuç: Şuan telefonumu Mi Flash hiç görmüyor. Pc tanınmayan aygıt olarak görüyor. Sanki bu sefer cidden çöp oldu. Artık ciddi ciddi ücreti karşılığı bir tamirci arayabilirim sanırım. Tabi hala önerilerinize açığım.
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok malesef. Özelden yazabilirsini.

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
geçmiş olsun, garantisi varsa haberin yokmuş gibi gönder bir şansını zorla olmazsa artık ücreti mukabilinde yardım istersin :|

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Katılıyorum... Ama arkadaş boot kilidinden falan bahsediyor olmalı.
Ben MÜNECCİM değilim ki, neyden bahsettiğini anlayabileyim...ne yazdıysa, ona karşı cevap verdim...
Size de tekrardan çok geçmiş olsun....lütfen bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyin....

Oyla:

mistein34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Sağlık
Konular
2
Ben MÜNECCİM değilim ki, neyden bahsettiğini anlayabileyim...ne yazdıysa, ona karşı cevap verdim...
Size de tekrardan çok geçmiş olsun....lütfen bundan sonra yoğurdu üfleyerek yiyin....

Sakin. Size bir şey demedim. Kullanıcı hatası dediğinize katıldığımı söyledim :) Yani kabul ediyorum :)

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Sakin. Size bir şey demedim. Kullanıcı hatası dediğinize katıldığımı söyledim :) Yani kabul ediyorum :)
Ben sakinim, merak etmeyin..zaten bende size bir şey demedim....siz Ama arkadaş boot kilidinden falan bahsediyor olmalı. dediğinize yanıt verdim

Oyla:

mistein34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Sağlık
Konular
2
Evet arkadaşlar telefonumu düzelttim. Rehber gibi bir şekilde nasıl düzelttiğimi yeni bir konu açıp oraya yazacağım. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt