Sohbet Sonumuz mu geliyor ?

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Xiaomi: 20 years later
nobody: error 505
Gülücük hangi sembolle aticam ona bakıyorum bende yada baska tepkimeler? Yardimci olsanıza :)
Edit: buldum :)

Xiaominin yüzünden hep Android 10 yayınlamadı diye
Hacim az bekle yukleme derim konunun yeri burasi değil ama sormuşsun bana kalirsa yükleme sikayetci olan çok, yuklersin google o guncelleme ile sürüm dusurmenede güçlük cikarir teli çöp edip pişman olma az bekle gecenler nasıl düşüyor düşecek bir yolu bulunsun öyle gecin derim ben ki pisman olursaniz gecisiniz sorun olmasin sonra

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Dünya nüfusu çok fazla, 7 milyardan fazla insan var.. Harbiden pat diye yarısı gitse ne olur, tanımadığımız biri ölmediği sürece sorun etmeyiz bence..
Çocuklar ve idealleri olan insanlar kalsın, şu an yaşadığımız dünyadan çok daha güzel olur..

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Gülücük hangi sembolle aticam ona bakıyorum bende yada baska tepkimeler? Yardimci olsanıza :)

Hacim az bekle yukleme derim konunun yeri burasi değil ama sormuşsun bana kalirsa yükleme sikayetci olan çok, yuklersin google o guncelleme ile sürüm dusurmenede güçlük cikarir teli çöp edip pişman olma az bekle gecenler nasıl düşüyor düşecek bir yolu bulunsun öyle gecin derim ben ki pisman olursaniz gecisiniz sorun olmasin sonra
Beğen butonunun üstüne basılı tutun hocam.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Edit: buldum :)

Mi A3 kullanmiyorum hocam Redmi note 8e devam daha yüzünü bile göremedik Android 10'nun

Üst Alt