- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Xiaomi Android 20 güncellemesi ne zaman gelicek acaba
Al işte sonumuz geldi bismillahXiaomi Android 20 güncellemesi ne zaman gelicek acaba
Xiaominin yüzünden hep Android 10 yayınlamadı diyeAl işte sonumuz geldi bismillah
Miui 31 Güncellemesi geliyormuş arkadaşlar Geliştiriciler betayi geliştiriyormuş Yılın ilk çeyreğinde Gelicekmiş haberinizeXiaomi: 20 years later
nobody: error 505
Gülücük hangi sembolle aticam ona bakıyorum bende yada baska tepkimeler? Yardimci olsanızaXiaomi: 20 years later
nobody: error 505
Hacim az bekle yukleme derim konunun yeri burasi değil ama sormuşsun bana kalirsa yükleme sikayetci olan çok, yuklersin google o guncelleme ile sürüm dusurmenede güçlük cikarir teli çöp edip pişman olma az bekle gecenler nasıl düşüyor düşecek bir yolu bulunsun öyle gecin derim ben ki pisman olursaniz gecisiniz sorun olmasin sonraXiaominin yüzünden hep Android 10 yayınlamadı diye
Beğen butonunun üstüne basılı tutun hocam.Gülücük hangi sembolle aticam ona bakıyorum bende yada baska tepkimeler? Yardimci olsanıza
Hacim az bekle yukleme derim konunun yeri burasi değil ama sormuşsun bana kalirsa yükleme sikayetci olan çok, yuklersin google o guncelleme ile sürüm dusurmenede güçlük cikarir teli çöp edip pişman olma az bekle gecenler nasıl düşüyor düşecek bir yolu bulunsun öyle gecin derim ben ki pisman olursaniz gecisiniz sorun olmasin sonra
Mi A3 kullanmiyorum hocam Redmi note 8e devam daha yüzünü bile göremedik Android 10'nunGülücük hangi sembolle aticam ona bakıyorum bende yada baska tepkimeler? Yardimci olsanıza
Edit: buldum
Hacim az bekle yukleme derim konunun yeri burasi değil ama sormuşsun bana kalirsa yükleme sikayetci olan çok, yuklersin google o guncelleme ile sürüm dusurmenede güçlük cikarir teli çöp edip pişman olma az bekle gecenler nasıl düşüyor düşecek bir yolu bulunsun öyle gecin derim ben ki pisman olursaniz gecisiniz sorun olmasin sonra