Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle artık her gün güneşin doğuş yönüne ayin durumuna vs gökyüzüne bakıyorum sürekli güneşin tersden doğması an meselesi gibi oluyor içime bazen hatta bazi geceler gokyuzune bakıyorum yemin ederim 2 gece gökyüzünde garip seyler fark ettim sari bir ışık kucuk sekilde geliyor belirli bi nokda var oraya geliyor bir anda bembeyaz oluyor flash patlar gibi arkasina 10 saniye araliklarla o cisim gelmeye devam ediyor ve o bolgede flash gibi patliyor bu bahsettigim yemin ederim yarim saat falan sürdü gece 4 sulari falandi isteydim arkadasi nasil cagirdim icerden oda anlam verememisti boyle 50 tane falan küçük sari isikla geliyor o bolgede patliyor flash çakıyor resmen beyazca cok garipdi 2 gece yaşadım bunu kendi ön göum dünya dışından Goktasi vs cisimlerin o an dunyaya düştüğü ve her an dünyayı yerle bir edecek diye izliyorum gökyüzünü arada ben
Hemde nasil valla bir anda dünya sular içinde kalacak gökyüzünden bir anda sular inecek bir cisimler dusecek gibi hislerim uyanıyor, arada gozlemliyorum gökyüzünü ister sizde bir deneyin derim bazi geceler garipliği sezersiniz gökyüzünde
Hemde nasil valla bir anda dünya sular içinde kalacak gökyüzünden bir anda sular inecek bir cisimler dusecek gibi hislerim uyanıyor, arada gozlemliyorum gökyüzünü ister sizde bir deneyin derim bazi geceler garipliği sezersiniz gökyüzünde
Kesinlikle artık her gün güneşin doğuş yönüne ayin durumuna vs gökyüzüne bakıyorum sürekli güneşin tersden doğması an meselesi gibi oluyor içime bazen hatta bazi geceler gokyuzune bakıyorum yemin ederim 2 gece gökyüzünde garip seyler fark ettim sari bir ışık kucuk sekilde geliyor belirli bi nokda var oraya geliyor bir anda bembeyaz oluyor flash patlar gibi arkasina 10 saniye araliklarla o cisim gelmeye devam ediyor ve o bolgede flash gibi patliyor bu bahsettigim yemin ederim yarim saat falan sürdü gece 4 sulari falandi isteydim arkadasi nasil cagirdim icerden oda anlam verememisti boyle 50 tane falan küçük sari isikla geliyor o bolgede patliyor flash çakıyor resmen beyazca cok garipdi 2 gece yaşadım bunu kendi ön göum dünya dışından Goktasi vs cisimlerin o an dunyaya düştüğü ve her an dünyayı yerle bir edecek diye izliyorum gökyüzünü arada ben
Çoğu amerikan filmlerinde olanlari sadece film mi saniyorsunuz? Adamlar yapmak istediklerini filmde sergileyerek gercek hayatta olusturmaya çalışıyor bu zombi olayi flakka denen hapla ilk etabi denendi sonrası ne dersiniz? insanlarin doğanın genleriyle oynamaya calisiyorlar annesiz babasiz kuluckada olusan bir bebek dusunsene? Yapay bir bebek düşün? Adamlar bunlarla uğraşıyor dünyanın sonu geldi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu virus içinde bir ongerim bu virüs insandan insana ziplayamaz öyle evet geçer ama bu denli geçip yayilamaz insanlar birbiriyle opusmuyor yani öyle kolay kolay gecemez ilk etabi bir şekilde yaydilar devaminida havadan senin göremediğin gaz salinimi yada yiyeceklerinde bile tukettiklerinden bir şekilde yaymaya calisiliyor insanogluna, dünyada tektir Türkiye halkina aciyan diger ulkelerin umurunda bile değil adamlarin hedefi 4 milyar insan varsa misal dünyada 1 milyar kalsin bunlarin icinde yaydigim virus mikropla kim ölürse ölsün onlari ilgilendirmez hedef tektir 4 milyar insan varsa bunu 1 milyara dusurmekdir misal