Sohbet Sonumuz mu geliyor ?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ukrayna'daki yangınlar Çernobil nükleer santraline 600 m mesafede. Sonumuz mu geldi ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Oleyyyy beeeeeee
Beklenen Gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır..

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Bu konu ciddi ama.
Şaka maka derken konuyu sulandırmayayimda, konu ne? Ne olur ne tür sonuçlar doğar ortaya? Bilerek mi yapılıyor? Konuda aydinlanlanalim iyice acilmisken madem, ongeriler neler herkesin forum ahalisi?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtfaiye ekipleri yangına müdahale edemiyorlwr radyasyondan ötürü, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Gaybi Allah bilir her yılımız şen şakrak gecmeyecek ya birazda çile huzun acı çekmemiz lazım insanlık tarihi boyunca bir suru felaket ortaya geldi Çernobil in patlamasında kıyamet kopmadı ise yakininda çıkan yangından da korkmamaliyiz diye düşünüyorum daha güneş batıdan dogmadi :)

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Sonumuz çok yakın çok az alamet kaldı.
Kesinlikle artık her gün güneşin doğuş yönüne ayin durumuna vs gökyüzüne bakıyorum sürekli güneşin tersden doğması an meselesi gibi oluyor içime bazen hatta bazi geceler gokyuzune bakıyorum yemin ederim 2 gece gökyüzünde garip seyler fark ettim sari bir ışık kucuk sekilde geliyor belirli bi nokda var oraya geliyor bir anda bembeyaz oluyor flash patlar gibi arkasina 10 saniye araliklarla o cisim gelmeye devam ediyor ve o bolgede flash gibi patliyor bu bahsettigim yemin ederim yarim saat falan sürdü gece 4 sulari falandi isteydim arkadasi nasil cagirdim icerden oda anlam verememisti boyle 50 tane falan küçük sari isikla geliyor o bolgede patliyor flash çakıyor resmen beyazca cok garipdi 2 gece yaşadım bunu kendi ön göum dünya dışından Goktasi vs cisimlerin o an dunyaya düştüğü ve her an dünyayı yerle bir edecek diye izliyorum gökyüzünü arada ben

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaybi Allah bilir her yılımız şen şakrak gecmeyecek ya birazda çile huzun acı çekmemiz lazım insanlık tarihi boyunca bir suru felaket ortaya geldi Çernobil in patlamasında kıyamet kopmadı ise yakininda çıkan yangından da korkmamaliyiz diye düşünüyorum daha güneş batıdan dogmadi :)
Evet haklısınız hocam insanlığın sonu olmayabilir ama sevdiklerinizi kaybettikten sonra devam etse n'olur?

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Onada az kaldi sanki hocam zaten o oldumu millet o an farkina varacak herseyin bu olanlarla kiyamet alametlerini anlamamaya devam ediyoruz en son güneş tersten doğduğunda anlayacak herkes galiba

Üst Alt