Yardım sonsuz donguye giren felsefik telefon

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
Merhaba arkadaslar
simdi bu sabah ilginc bir sorunla karsilastim; telefonumu birkac gun once miui 7.5 kararli surume yukseltmistim otadan gelen guncelleme ile bu guncellemeden sonra snapchat gibi bazi uygulamalarda hata almaya basladim ve bazen snapchatte iken telefon aniden kapaniyordu.
bu sabah telefon snapchatte iken kapandi ve surekli mi ekrani geliyor tam acilacakken kapaniyor sonra bu dongu surekli devam ediyor semazene dondu ama vazgecmiyor muscle~~
fastboot ekranina almaya calisiyorum tus kombinasyonu calisada arada olmuyor arada tuturursam recovery ekrani geliyor ancak oyle ama tekrar baslatinca duzeltilmiyor dongu devam ediyor

bu semazen arkadasimiza yardim edecek hocalarimiz varsa memnun olurum haha--
cihaz mi3 wcdma

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet wipe ekranı geliyor şimdi forumdan wipe nasıl yapılıyor bakayım bir teşekkürler

Oyla:

burk86

kısa yazabilecek kadar cok vaktim yok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
mi4 64gb
Meslek
Tercüman
Konular
18
power tuşu takılmıştır kurcalayın geçer bende de oldu

Oyla:

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
forumda herkes yazmaya başladı restart problemi veriyor son güncellemeden sonra 7.5 marshmalow kararlı sürüm aldıktan sonra olmaya başladı bu durum ve evet power tuşu belki takılmış olabilir çünkü ben ekran değiştirdim kısa zaman önce ve ses açma kapama tuşunun üst kısmı yani ses açma kısmı sert basınca çalışıyor ,powerda sıkıntı yok. bence romdan kaynaklanan sıkıntı,şarjım biterse sıkıntı çünkü şarjı takınca döngü yeniden başlıyor ve açılmıyor

Oyla:

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
telefonun recovery ekranını açamadım sadece fastboot ekranı açılıyor fastbootdan rom atmaya çalışdım marsmalow 7.5 yüklüydü forumdan 7.2.1 sürümü buldum yüklemeye çalıştım yapamadım telefoncuya götürdüm rom atmak için biri 100 tl istedi diğeri 60 piyasası bumudur ya ?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
telefonun recovery ekranını açamadım sadece fastboot ekranı açılıyor fastbootdan rom atmaya çalışdım marsmalow 7.5 yüklüydü forumdan 7.2.1 sürümü buldum yüklemeye çalıştım yapamadım telefoncuya götürdüm rom atmak için biri 100 tl istedi diğeri 60 piyasası bumudur ya ?

o kadar para isteyen telefoncular çıldırmış olmalı dostum güncelleyiciden yüklemeyi denedinmi peki.

Oyla:

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
o kadar para isteyen telefoncular çıldırmış olmalı dostum güncelleyiciden yüklemeyi denedinmi peki.
hayır telefon açılmıyor şuan mi.com ekranı geliyor tam açılıcakken restart atıyor ve tekrardan böyle bir döngüye girdi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam müsait olsam ben halledicem. Yarın akşama kadar hallolmazsa mesaj atarsın hallederiz. Altı üstü tuşa basıcak ona da para mı istiyor bu sözde telefoncular.

Oyla:
Üst Alt