Yardım sonsuz donguye giren felsefik telefon

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
Merhaba arkadaslar
simdi bu sabah ilginc bir sorunla karsilastim; telefonumu birkac gun once miui 7.5 kararli surume yukseltmistim otadan gelen guncelleme ile bu guncellemeden sonra snapchat gibi bazi uygulamalarda hata almaya basladim ve bazen snapchatte iken telefon aniden kapaniyordu.
bu sabah telefon snapchatte iken kapandi ve surekli mi ekrani geliyor tam acilacakken kapaniyor sonra bu dongu surekli devam ediyor semazene dondu ama vazgecmiyor muscle~~
fastboot ekranina almaya calisiyorum tus kombinasyonu calisada arada olmuyor arada tuturursam recovery ekrani geliyor ancak oyle ama tekrar baslatinca duzeltilmiyor dongu devam ediyor

bu semazen arkadasimiza yardim edecek hocalarimiz varsa memnun olurum haha--
cihaz mi3 wcdma

aselsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
Hocam müsait olsam ben halledicem. Yarın akşama kadar hallolmazsa mesaj atarsın hallederiz. Altı üstü tuşa basıcak ona da para mı istiyor bu sözde telefoncular.
ya forum sitelerini birtek kendileri biliyor zannediyorlar tabi toplumdan bukadar fahiş fiyatlardan kar elde ettikleri için rom atma sanki yeni baştan telefon yaratmak gibi tanıtıyor adam en basiti format atan bilgisayarcılar dahi mesala yüksek ücret eşittir hizmet..
eyvallah dostum ben biraz daha kurcalayayım olmadı mesaj atarım

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Arkadaşlar bende de resetleme sorunu var güç tuşu batışını kalıyor dünden beri güç tuşunu kullanamıyorum, bunu çözmenin bi yolu varmıdır? Güç tuşunu arka kapağı açarsak görebilir miyiz?

Oyla:
Üst Alt