Diğer Son Mi Max 3'cüler kimler?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Benim sanırım 4.5 sene oldu, AOSP Rom olan Crdroid kullanıyordum, bu sene başında dolby yüklerken siyah ekranda kaldı ve saatlerce uğraştım cihazla, sonunda XiaoMiTool V2 ile Miui12, Android 10 romu yükledim ve hala aynı romdayım, değişik başka rom atmaya mecalim yok, cihaz ağır ve az da olsa kasmalar vs var ama cihazın çok fazla hızlı olmasına gerek yok, çünkü bende oldukça yaşlı ve yavaşım.. Değişim zamanı ne zaman vuku bulur ve yerine ne alınır konusunda hiç bir fikrim yok... Sizin Efsane Max3 yerine ne alacağınızı takip edeceğim

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi cihaza geçeceğinizi merak ediyorum skorpi hocam. Max 3 ten sonra ekran oranı tatmin eden, bol rom çeşidi olan veya olabilecek bir cihaza geçersiniz gibi. Max 3 e verilen geliştirici desteği çoğu cihaza verilmedi zira.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hangi cihaza geçeceğinizi merak ediyorum skorpi hocam. Max 3 ten sonra ekran oranı tatmin eden, bol rom çeşidi olan veya olabilecek bir cihaza geçersiniz gibi. Max 3 e verilen geliştirici desteği çoğu cihaza verilmedi zira.
Valla bende merak ediyorum

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Yeni çıkan cihazlar arasında, hangi cihaza geçerseniz geçin, uzaktan kumanda görünümlü cihaz almaktan kurtulmanız mümkün değil. :D

Elime cetveli alıp, Mi Max cihazla, Poco F5 cihazın en-boy ekran ölçülerini aldım. Cm2 cinsinden alan ölçülerini çıkardım.

mi max ; 6.44" ( Diyagonal ) Aspect Ratio ; 16:9

Poco F5 : 6.67" ( Diyagonal ) Aspect Ratio : 20:9

Alan ölçüsü olarak, Mi max cihazın ekranı; Poco F5'in ekranından %25 daha büyük. :D

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Yeni çıkan cihazlar arasında, hangi cihaza geçerseniz geçin, uzaktan kumanda görünümlü cihaz almaktan kurtulmanız mümkün değil. :D

Elime cetveli alıp, Mi Max cihazla, Poco F5 cihazın en-boy ekran ölçülerini aldım. Cm2 cinsinden alan ölçülerini çıkardım.

mi max ; 6.44" ( Diyagonal ) Aspect Ratio ; 16:9

Poco F5 : 6.67" ( Diyagonal ) Aspect Ratio : 20:9

Alan ölçüsü olarak, Mi max cihazın ekranı; Poco F5'in ekranından %25 daha büyük. :D

%25 daha büyük ekranlı cihaz lazım bize :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Mi Max 3 kullanıcıları için ideal bir cihaz var aslında...
Daha büyük, daha gelişmiş ekran ...
Daha iyi işlemci...
Daha büyük depolama kapasitesi...
Daha iyi batarya ömrü...
Ve kayıt derdi yok çünkü Türkiye fiyatı gayet uygun...
Tavsiyem .. Xiaomi Pad 6. giggle~~:D:D

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Cihazları en ölçüsünü genişletmeden, oransal olarak telefon ekranlarını büyütmek mümkün değil maalesef...

Yeni ekran biçimlerinin kalıcı hale gelmesini temin etmek amacıyla; önce adamlar yeni çekilen video'ları, sinemaskop vs diyerek, yatık vaziyetteki basık ince - uzun aspect ratio oranlı video'ları millete izleterek alıştırıyorlar. Sonra arkasından, ince - uzun aspect ratio değerine sahip telefonları piyasaya sürüyorlar. :D

Müşteriler olarak bizler ise, hem ekran büyüklüğünden kaybediyoruz, hem de hem de paramızdan oluyoruz. Kösül babam kösül. :D

Şimdilerde yatık vaziyette basık ince - uzun aspect ratio oranları 21:9 'a kadar ulaştı.

Ben şükrediyorum, Poco F5 cihazın aspect ratio değerini 20:9 'da bırakmışlar. Telefonu 21:9 olarak üretseler ne yapardık ? :D

Aslında 21:9 ekranlarda izlemenin bir faydası var. Ekrandaki nesneleri görebilmek için kafayı sürekli sağa - sola çeviririz. Böylece boyun egzersizimizi de yapmış oluruz. :D

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Mi Max 3 kullanıcıları için ideal bir cihaz var aslında...
Daha büyük, daha gelişmiş ekran ...
Daha iyi işlemci...
Daha büyük depolama kapasitesi...
Daha iyi batarya ömrü...
Ve kayıt derdi yok çünkü Türkiye fiyatı gayet uygun...
Tavsiyem .. Xiaomi Pad 6. giggle~~:D:D

5 var bende ama gayet tatmin ediyor. giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazları en ölçüsünü genişletmeden, oransal olarak telefon ekranlarını büyütmek mümkün değil maalesef...

Yeni ekran biçimlerinin kalıcı hale gelmesini temin etmek amacıyla; önce adamlar yeni çekilen video'ları, sinemaskop vs diyerek, yatık vaziyetteki basık ince - uzun aspect ratio oranlı video'ları millete izleterek alıştırıyorlar. Sonra arkasından, ince - uzun aspect ratio değerine sahip telefonları piyasaya sürüyorlar. :D

Müşteriler olarak bizler ise, hem ekran büyüklüğünden kaybediyoruz, hem de hem de paramızdan oluyoruz. Kösül babam kösül. :D

Şimdilerde yatık vaziyette basık ince - uzun aspect ratio oranları 21:9 'a kadar ulaştı.

Ben şükrediyorum, Poco F5 cihazın aspect ratio değerini 20:9 'da bırakmışlar. Telefonu 21:9 olarak üretseler ne yapardık ? :D

Aslında 21:9 ekranlarda izlemenin bir faydası var. Ekrandaki nesneleri görebilmek için kafayı sürekli sağa - sola çeviririz. Böylece boyun egzersizimizi de yapmış oluruz. :D

Güzel bir anlatım, yer yer tıbba kaymış. Boyun egzersizi olayına katılıyorum. haha--

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Redmi k50 gaming ydışı aldım geçenlerde cihaz poco f4 gt zaten. k60 bulamadım. Oldukça iyi tatmin etti. Şu özelliklerde max serisinin devamı çıksa ona geçerim. Oyunlarda ısınma felan oluyor tabi 8 gen 1 öyle onuda memo soğutucu ile hallediyorum. Oynadığım oyunda hepi topu 20-30 dk anca

Üst Alt