Diğer Son Mi Max 3'cüler kimler?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Birkaç aylığına kullanmıştım tanıdığın cihazını çok temiz kullanmıştı maşallah. :) Gerçekten o birkaç ay cihaz kullandığımı anladım resmen. Xiaomi niye bu seriyi tekrar devam ettirmiyor anlamıyorum. Max 3 gerçekten kral bir cihaz.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Birkaç aylığına kullanmıştım tanıdığın cihazını çok temiz kullanmıştı maşallah. :) Gerçekten o birkaç ay cihaz kullandığımı anladım resmen. Xiaomi niye bu seriyi tekrar devam ettirmiyor anlamıyorum. Max 3 gerçekten kral bir cihaz.
" Kral öldü yaşasın yeni kral..." Yes~~

Tabii yerini kim alacak önce ona karar vermek lâzım. wasntme~~ giggle~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Valla Kral henüz ölmedi, hala yaşıyor, yaşlanmış olabilir ama
Yerini kim alacak, öldükten sonra belli olur, varisi yok şimdilik

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Valla Kral henüz ölmedi, hala yaşıyor, yaşlanmış olabilir ama
Yerini kim alacak, öldükten sonra belli olur, varisi yok şimdilik

Mi max 4 yazıyorum değişik bi cihaz çıkıyor çin sitelerinde ama max serisiyle alakası yok hatta epeyde sitesine eklemişti ama sahtemi bilmiyorum. Ha şayet gerçekse hakaret gibi. Şunun neresi max 4 giggle~~ bide bazı servisler ekran değişimi yapıyorum bu cihaz için diyor ama cihaz var mı yok mu bilmiyorum. :D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Yeni işlemcili olmak kaydıyla, aspect Ratio değeri, 16:9 olarak üretilecek her telefona razıyım. :D

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Mi max 4 yazıyorum değişik bi cihaz çıkıyor çin sitelerinde ama max serisiyle alakası yok hatta epeyde sitesine eklemişti ama sahtemi bilmiyorum. Ha şayet gerçekse hakaret gibi. Şunun neresi max 4 giggle~~ bide bazı servisler ekran değişimi yapıyorum bu cihaz için diyor ama cihaz var mı yok mu bilmiyorum. :D

Cihaz sahte ve konsept tasarımı bu arada, durum netleşti. Zaten max 4 diyrrek bu cihazı şayet çinde dahi çıkartması seriye hakaret. Epey de çıkıyordu kaldırmışlar sanırım ki çıkmıyor artık. Bizim yerli servislerin bazılarıda (sözüm bazılarına) servis siteleri için tık almak adına ekran değişimi yapıyoruz max 4 için diyerek sitelerinde bi sayfa açıyorlar. İçine girince aslında mi mix 4 olduğu anlaşılıyor. Durum bu..

zaferturan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
zafer
Konular
2
Hocam mi max 3 ten vazgeçmek çok zor sanırım redmi yi iade edeceğim. Çünkü onda ne rom yükleyebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum. Ama mi max 3 telefonumun hafızası ram i yetmiyor, bazen hat gidiyor sesim karşıya gitmiyor. Bu tarz sorunları var artık 5. yılı devirdi telefon. Ne tavsiye edersiniz?
Katlanıır ekranlı telefonlar ekran olarak geçilebilecek tek alternatif bence ancak pilin alternatifi yok. yeni nesil telefonlar daha çabuk şarj olabildiği için maalesef pilleri küçük yapıyorlar

sulocanx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
MI MAX 2
Konular
1
Ben de 2019 Şubat'ta almıştım hala kullanıyorum yalniz artık degisim zamanı geldi bu aralar takılma ve donmalar arttı. Aosp romlari denedim pil cabuk bitiyor. Miui romda takılmalar oluyor bir süre sonra sıfırlamak da çözüm olmuyor artık. Ekranda da fotoğraftaki gibi sorun oluştu. 2 yıl once başlamıştı azar azar arttı.

En uzun süre ve en severek kullandığım telefon mi max 3 oldu ama değişim zamanı geldi gibi.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben de 2019 Şubat'ta almıştım hala kullanıyorum yalniz artık degisim zamanı geldi bu aralar takılma ve donmalar arttı. Aosp romlari denedim pil cabuk bitiyor. Miui romda takılmalar oluyor bir süre sonra sıfırlamak da çözüm olmuyor artık. Ekranda da fotoğraftaki gibi sorun oluştu. 2 yıl once başlamıştı azar azar arttı.

En uzun süre ve en severek kullandığım telefon mi max 3 oldu ama değişim zamanı geldi gibi.
Benim sanırım 4.5 sene oldu, AOSP Rom olan Crdroid kullanıyordum, bu sene başında dolby yüklerken siyah ekranda kaldı ve saatlerce uğraştım cihazla, sonunda XiaoMiTool V2 ile Miui12, Android 10 romu yükledim ve hala aynı romdayım, değişik başka rom atmaya mecalim yok, cihaz ağır ve az da olsa kasmalar vs var ama cihazın çok fazla hızlı olmasına gerek yok, çünkü bende oldukça yaşlı ve yavaşım.. Değişim zamanı ne zaman vuku bulur ve yerine ne alınır konusunda hiç bir fikrim yok... Sizin Efsane Max3 yerine ne alacağınızı takip edeceğim

Üst Alt