Haber Sokağa Çıkma Yaşağı geldi!

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasağın Açıklanmasıyla ,Virüs ve Sosyal mesafe dinlemeksizin ,insanlar marketleri Fırınları ve Tekel ,Küçük işletmeleri İşgal etmiş durumdadır , Lütfen duyarlı olup evimizde kalalım,Bu şekilde davranırsanız Yasağın hiç bir anlamı yok

Son düzenleme:

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
issizdim is aramaya cikayim desem dukkanlarin bir cogu kapali ben ise evdeki faturalari nasil odeyecegim diye kafayi yemek uzereyim bide bu yasak geldi ne yapayim dostlar sizce hayattan oyle bir sogudumki anlatamam 24 yasindayim bu yasima kadar sadece 18"ime kadar mutlu olabildim.sonraki yillar hep dert sikinti vs bunaldim faturalarimin bir cogunu elimdeki bosta duran esyalari satarak cikariyordum simdi onlarda satilmiyor vuris yuzunden ticaret diye birsy kalmadi

Hayat inişli çıkışlı kardeşim ilk tokezlemende gönlünü daraltirsan ilerisi daha sıkıntılı sürece girebilir emin ol yarın bugün den iyi olmayacak bugünün keyfini çıkar

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Bu konuda haklısınız gruptan birisi aşağıdan alici ve kavgaya tutuşacak bir cesareti yoksa polisi görerek köşede, gaza gelerek saldiraya geçiyorlar ki polis var orda kurtarir nasilsa birsey olursada bizi edasıyla davranıyor bilinç alti

Aynen öyle oluyor hocam
DenemeYanılma hocam sizde sıkmayın canınızı Caner19 hocamın da dediği gibi hangimiz mutluyuz ki çocukken hep büyümek isterdik şimdi de çocukluk günlerimize dönsek keşke diyoruz

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
issizdim is aramaya cikayim desem dukkanlarin bir cogu kapali ben ise evdeki faturalari nasil odeyecegim diye kafayi yemek uzereyim bide bu yasak geldi ne yapayim dostlar sizce hayattan oyle bir sogudumki anlatamam 24 yasindayim bu yasima kadar sadece 18"ime kadar mutlu olabildim.sonraki yillar hep dert sikinti vs bunaldim faturalarimin bir cogunu elimdeki bosta duran esyalari satarak cikariyordum simdi onlarda satilmiyor vuris yuzunden ticaret diye birsy kalmadi
Ne kadar para lazım kardeşim

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Devletin bu kararı 2 saat önceden haber vermesine mi yanayım, halkı corona değil de cehalet ve açgözlülüğün öldürmesine mi yanayım, ortalama olarak yirmi beş - otuz gündür evinde kendini karantinaya almış insanların on dakika içerisinde dışarıya çıkmasına mı yanayım?

Acı, gerçekten çok acı...

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
İlk sayfada 2 gün aman ne kadar çok her hafta sonu yasak olmalı yazmıştım. Lafımı geri alıyorum umarım bi daha böyle bişey yaşanmaz hayretler içerisindeyimdrunk~~

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Ne kadar para lazım kardeşim
eyw düşünüp yazdığın için dostum yanlış anlama bugün hadi faturayı ödedim öbürsü ay sonraki ay? muamma vede böyle sizlerden para almak sizide zor durumda bırakmak istemiyorum genede düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim

Üst Alt