Sohbet [Sohbet] Neden Forum Kullanıyorsunuz?

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Eskiden forum mantığı çok farklıydı web/grafik/video edit/ bir çok sitede admin olarak görev yaptım gittikçe kötüye giden ve yeni nesil davranışlarına daha fazla katlanamadım bıraktım ama hala az da olsa eski forum mantığını kaybetmeyen yerler var.
sabahlara kadar harcanan emek bir rom için veya bir mod için sonra 13-14 yaşında biri gelecek abuk sabuk sorular soracak asab bozulacak hey gidi günler hey.Yaş ilerleyince sabır tükeniyor ama yine de yakın çevreme ve bilenlere bahsi geçen konularda hala yardımcı oluyorum

Eskiler başkaydı ya

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Eskiden forum mantığı çok farklıydı web/grafik/video edit/ bir çok sitede admin olarak görev yaptım gittikçe kötüye giden ve yeni nesil davranışlarına daha fazla katlanamadım bıraktım ama hala az da olsa eski forum mantığını kaybetmeyen yerler var.
sabahlara kadar harcanan emek bir rom için veya bir mod için sonra 13-14 yaşında biri gelecek abuk sabuk sorular soracak asab bozulacak hey gidi günler hey.Yaş ilerleyince sabır tükeniyor ama yine de yakın çevreme ve bilenlere bahsi geçen konularda hala yardımcı oluyorum

Eskiler başkaydı ya
Bende 14 yaşındayım :)

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
hiç bi' rom işinden anlamazken sade global rom kullanıcısı iken çeşitli araştırmalar yaparken buraya rastladım. ilgimi çekti ve bi' daha çıkamadım günde kırk kere giriyorum desem yalan olmaz. bağımlılık yapıyor. bu forumun verdiği zevki diğer sosyal medya platformlarından alamıyorum. bl kilidini, rom mevzularını ilk duyduğumda bunlar ne demiştim. her şeyi buradan öğrendim. bl kilidinin n'olduğunu, açılınca ne işe yaradığını ve nasıl açıldığını öğrendim. bi' gün cesaretlendim, tüm driverleri hazırladım. kilidi süre vermeden açtım ve aslında çok kolay olduğunu öğrendim. devamında twrp yükledim cihaz bootlopa düşünce çok korkmuştum. elim kolum bağlandı, n'apacağımı bilmiyordum. çok korkuyordum cihaz bozuldu diye. sağolsun forumdaki arkadaşlar ona da el attılar n'apmam gerektiğini. onu da öğrenmiş oldum şuan istediğim (cihazımı destekleyen) Android sürümü ve miui sürümü romlar arasında seyahat ediyorum. burada da ilk başta benim gibi olan insanları gördükçe duygulanıyorum, vay be diyorum. ben öğrendim, sıra yardıma ihtiyacı olan insanlara bildiğim konuysa hiç beklemeden yardım etmekte...

Üst Alt