Başka forumları bilmem ben buraya laf olsun diye üye oldum.
Mart ayıydı...Adını ve methini sıkça duyduğum amiral gemisi dedikleri Mİ 6 almak istedim.Fakat
Skorpi hocamın dediği gibi dandik bir çin malı da olabilirdi.
Çünkü hem ucuz hem de acaip performanslı....
Ne bileyim ben sonradan bağımlılık yapacağını ?
cantara diye bir vatandaş vardı ( sonradan bu forumun her şeyi olduğunu öğrendim ) kendisini tanımam etmem ama sağ olsun onun yardım ve telkinleriyle Xiaomi sahibi olduk.
Sonra nasıl oldu anlamadım tam sekiz ay olmuş ve üstüne üstlük 7 tane de madalyamız oldu...
Önceleri sabah telefonu elime aldığımda memlekette neler oluyor diye ilk önce haber sitelerine girerdim. Şimdi forumda neler oluyor diye önce Miuitürkiye sitesine giriyorum.
1231243 hocamın en dandik mesajlara bile ciddiyetle cevap verme gayreti içimdeki umutları tazeliyor.
Peocawe hmthvrn ve
yarenersonmez hocalarımın destek çabaları takdire şayan....
Ve tabi ki
Skorpi hocamın nüktedan ve hoş sohbetleri....
( bu arada yer işgal etmesin diye isimlerini sayamadığım diğer yönetici ve destekçi üye arkadaşların affına sığınırım)
Bir foruma girersiniz, üye olursunuz. Beklentilerinizi ama karşılar ama karşılamaz. Belki yeterli olmaz; yada aksine beklentilerinizin üstünde bilgi alışverişi yapabilirsiniz. Fakat hepsi o kadar. Son zamanlarda ihtiyacını en çok hissettiğimiz o sıcak dostane ilişkiler, hatır sorup gönül almalar, iyi niyetli mesajlar...Yani en basit şekliyle, tamamen insani duygular gayretli bir yardım ve dayanışma anlayışıyla birleşince ortaya inanılmaz bir tablo çıkıyor. ( Kaldı ki bu insanların çoğu birbirini gıyaben tanıyor ) İşte siz o tabloyu benzeri başka bir yerde göremezsiniz. Ya da benim bildiğim ( Bir kaç teknoloji sitesine üyeyim ) başka bir yer yok....
Sözü fazla uzattım belki ama konuyu açan sayın
SmashTR başlığı yanlış düzenlemiş. Bence konu başlığı neden Miuitürkiye forumunu kullanıyorsunuz olmalıydı...
İyi forumlar....