Sohbet [Sohbet] Neden Forum Kullanıyorsunuz?

eyosunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sunay
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Neydi sorun?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MiFlash ile rom yüklemeye çalıştığımda kendi bilgisayarımda (vvin 7) telefonu görüyordu, rom yüklemeye çalıştığımda sistem belirtilen dosyayı bulamadi hatası veriyordu, sonra başka 3 adet bilgisayarda (vvin 10) denedim, onlarda telefonu görmedi bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neydi sorun?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom - Xiaomi Redmi Note 5 4x64 Çin Romu sıkıntısı

Yardım - Xiaomi Redmi Note 5 ROM hk.

Yardım - Redmi Note 5 fastboot MiFlash telefonu gormuyor

Yardım - Xiaomi Note 5 whyred rom degistirme

bu 4 konuya bir bakabilirseniz...

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hepsini okudum gayet güzel cevaplar var :)

Kadirli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi NOTE 5
Meslek
Bankacı
Konular
16
Bir foruma dadandim mi daha çıkmıyorum. Yeni birşey varmı bilmediğim ne çıkmış kendimi güncellemek adına kurcalıyorum forumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ethnic bir de bu sevgili arkadaşımızin önerisi ile buradayım peşini bırakmaya niyetim yok :D

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
çünkü bilgi paylaştıkça çoğalır mantığı var :)
sende var 1₺ bende var 1₺ değiştik
ikimizde de birer ₺
sende var 1 bilgi bende var 1 bilgi
değiştik
artık ikimizde de 2 bilgi var
( duyunca çok sevmiştim)
forumları özetleyen bir söz

*vahşi doğada manyak olarak nitelendirilebilecek biriyken burada kendimi normal hissettiğim için buradayım

+iki dk bırak oğlum o telefonu iki beşlik bozalim
-ha. tamam dinliyom ben söyle :)

(sohbet köşesi olduğu için boş yapabiliyoruz değil mi?)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Forumlarda sonsuz bilgi vardır, beyin fırtınaları yapılır, konular tartışılır. Eğer ki okuduğunu anlamayı biliyorsan ve gezindigin forum da boş bir forum değilse oradan kesinlikle elin boş ayrilmazsin sana bir şeyler katar. Benimde forumlara girme amacım okuyarak, tartışmalara katılarak kendime bir şey katmak bu saf bilgi olabilir, dil gelişmesi olabilir teknik veya gündelik bilgi olabilir kısacası dediğim gibi sonsuz :D
Önemli olan doğru yerde olmak ( burada yani ) .

Son düzenleme:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Forumlarda sonsuz bilgi vardır, beyin fırtınaları yapılır, konular tartışılır. Eğer ki okuduğunu anlamayı biliyorsan ve gezindigin forum da boş bir forum değilse oradan kesinlikle elin boş ayrilmazsin sana bir şeyler katar. Benimde forumlara girme amacım okuyarak, tartışmalara katılarak kendime bir şey katmak bu saf bilgi olabilir, dil gelişmesi olabilir teknik veya gündelik bilgi olabilir kısacası dediğim gibi sonsuz :D
Önemli olan doğru yerde olmak ( burada yani ) .
Türkçem bile iyi değil :D ama yinede bir şeyler öğrenebiliyoruz.

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
10 aydır buradayım ve Xiaomi kullanıyorum. Hem telefonlar hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum, hem de buradakşi aile ortamını görüyorum. Her sabah işe gelince bakıyorum, rutin oldu bende :) Yorum yapabileceğim konularda bana karşı aynı yaklaşımı sergilediklerinden dolayı bende yazmayı istiyorum elimden geldiğince.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Başka forumları bilmem ben buraya laf olsun diye üye oldum.giggle~~ Mart ayıydı...Adını ve methini sıkça duyduğum amiral gemisi dedikleri Mİ 6 almak istedim.Fakat Skorpi hocamın dediği gibi dandik bir çin malı da olabilirdi.haha-- Çünkü hem ucuz hem de acaip performanslı.... 8=) Ne bileyim ben sonradan bağımlılık yapacağını ?

cantara diye bir vatandaş vardı ( sonradan bu forumun her şeyi olduğunu öğrendim ) kendisini tanımam etmem ama sağ olsun onun yardım ve telkinleriyle Xiaomi sahibi olduk.clap~~ Sonra nasıl oldu anlamadım tam sekiz ay olmuş ve üstüne üstlük 7 tane de madalyamız oldu...

Önceleri sabah telefonu elime aldığımda memlekette neler oluyor diye ilk önce haber sitelerine girerdim. Şimdi forumda neler oluyor diye önce Miuitürkiye sitesine giriyorum. 1231243 hocamın en dandik mesajlara bile ciddiyetle cevap verme gayreti içimdeki umutları tazeliyor. Peocawe hmthvrn ve yarenersonmez hocalarımın destek çabaları takdire şayan....clap~~Ve tabi ki Skorpi hocamın nüktedan ve hoş sohbetleri....8=) ( bu arada yer işgal etmesin diye isimlerini sayamadığım diğer yönetici ve destekçi üye arkadaşların affına sığınırım)

Bir foruma girersiniz, üye olursunuz. Beklentilerinizi ama karşılar ama karşılamaz. Belki yeterli olmaz; yada aksine beklentilerinizin üstünde bilgi alışverişi yapabilirsiniz. Fakat hepsi o kadar. Son zamanlarda ihtiyacını en çok hissettiğimiz o sıcak dostane ilişkiler, hatır sorup gönül almalar, iyi niyetli mesajlar...Yani en basit şekliyle, tamamen insani duygular gayretli bir yardım ve dayanışma anlayışıyla birleşince ortaya inanılmaz bir tablo çıkıyor. ( Kaldı ki bu insanların çoğu birbirini gıyaben tanıyor ) İşte siz o tabloyu benzeri başka bir yerde göremezsiniz. Ya da benim bildiğim ( Bir kaç teknoloji sitesine üyeyim ) başka bir yer yok....

Sözü fazla uzattım belki ama konuyu açan sayın SmashTR başlığı yanlış düzenlemiş. Bence konu başlığı neden Miuitürkiye forumunu kullanıyorsunuz olmalıydı...
İyi forumlar....

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Başka forumları bilmem ben buraya laf olsun diye üye oldum.giggle~~ Mart ayıydı...Adını ve methini sıkça duyduğum amiral gemisi dedikleri Mİ 6 almak istedim.Fakat Skorpi hocamın dediği gibi dandik bir çin malı da olabilirdi.haha-- Çünkü hem ucuz hem de acaip performanslı.... 8=) Ne bileyim ben sonradan bağımlılık yapacağını ?

cantara diye bir vatandaş vardı ( sonradan bu forumun her şeyi olduğunu öğrendim ) kendisini tanımam etmem ama sağ olsun onun yardım ve telkinleriyle Xiaomi sahibi olduk.clap~~ Sonra nasıl oldu anlamadım tam sekiz ay olmuş ve üstüne üstlük 7 tane de madalyamız oldu...

Önceleri sabah telefonu elime aldığımda memlekette neler oluyor diye ilk önce haber sitelerine girerdim. Şimdi forumda neler oluyor diye önce Miuitürkiye sitesine giriyorum. 1231243 hocamın en dandik mesajlara bile ciddiyetle cevap verme gayreti içimdeki umutları tazeliyor. Peocawe hmthvrn ve yarenersonmez hocalarımın destek çabaları takdire şayan....clap~~Ve tabi ki Skorpi hocamın nüktedan ve hoş sohbetleri....8=) ( bu arada yer işgal etmesin diye isimlerini sayamadığım diğer yönetici ve destekçi üye arkadaşların affına sığınırım)

Bir foruma girersiniz, üye olursunuz. Beklentilerinizi ama karşılar ama karşılamaz. Belki yeterli olmaz; yada aksine beklentilerinizin üstünde bilgi alışverişi yapabilirsiniz. Fakat hepsi o kadar. Son zamanlarda ihtiyacını en çok hissettiğimiz o sıcak dostane ilişkiler, hatır sorup gönül almalar, iyi niyetli mesajlar...Yani en basit şekliyle, tamamen insani duygular gayretli bir yardım ve dayanışma anlayışıyla birleşince ortaya inanılmaz bir tablo çıkıyor. ( Kaldı ki bu insanların çoğu birbirini gıyaben tanıyor ) İşte siz o tabloyu benzeri başka bir yerde göremezsiniz. Ya da benim bildiğim ( Bir kaç teknoloji sitesine üyeyim ) başka bir yer yok....

Sözü fazla uzattım belki ama konuyu açan sayın SmashTR başlığı yanlış düzenlemiş. Bence konu başlığı neden Miuitürkiye forumunu kullanıyorsunuz olmalıydı...
İyi forumlar....
Hocam zarif sözleriniz için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız....Böyle dandik ÇİN malına canım kurban, iyiki Sayın @Escobar1945 hocam bana MIUI'yi sevdirdi, kendisine buradan tekrardan teşekkürlerimi ve Saygılarımı sunuyorum

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt