Sohbet Sohbet köşesi

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hayatımız patlamış... Cihaz patlasa nolur dermişim. :)) Chrome dehşet kasiyor bazen. Ama eu betaya gelince uçarak geçeceğim. Arayüzü hos hocam :)

Teşekkürler. Dikkate alacağım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de benim için feci bir sorun var. Google contacts sync yapamıyorum. Play servisleri ok ama o yok. Mecbur şimdilik vcf dosyası attım ve Google kişiler uygulamasından kisilerimi kaydediyorum.
Hocam arayüz olarak efsane makyaj yapıldı MIUI 11 sonrası. Stabilize sorunu olmazsa uzun bir süre kafanız rahat olur tek derdiniz hangi romu yüklesem demek olur giggle~~

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Akıcı fakat kasma sorunu var hele ki Google'da.. bir de sogou mu ne çince keyboardla geliyor gboarda gecene kadar kanser oldum. Foruma Chrome uzerinden giriyorum fakat fotoğraf yüklemek isteyince atıyor chromedan. birkaç ekran görüntüsü atıyorum hocam. Eu beta bu arayüzle vazgeçilmez olacak. Enfes olur enfes. Arayüz çok hoş.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şu Vowifi denilen hayırsızı bir ben çalıştıramadım :)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Akıcı fakat kasma sorunu var hele ki Google'da.. bir de sogou mu ne çince keyboardla geliyor gboarda gecene kadar kanser oldum. Foruma Chrome uzerinden giriyorum fakat fotoğraf yüklemek isteyince atıyor chromedan. birkaç ekran görüntüsü atıyorum hocam. Eu beta bu arayüzle vazgeçilmez olacak. Enfes olur enfes. Arayüz çok hoş.

Bu muhteşem ya bu sefer hakikaten olmuş birşey bu hatası olsada sırf şu makyajlamasının hatrına göz ardı ederim ben. tabi bu dediğim tam kararlı sonrasıda hataların devam etmesi üzerine bunda hatalar normal ama şu çince keyboard felan ben sabredemezdim :D

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Ben şöyle yapmıştım benim cihaz yurtdışı bu arada fiyatlar çok arttığından malum :) ben direkt. HD SES yazıp göndermiştim Turkcell'e sonra şu arama kısmına kodu yazdım disabled dedi kapatıp açtım volte ve vowifi geldi (işlem yapılmadan önce) güzel özellik eğer olmasaydı sim kartı çıkarıp annemin telefona (A3 2017) desteği var takıp orada aktif edip geri cihaza takacaktım ki herhalde çoğu kişi böyle yapıyormuş şimdi de ben hattımı değiştirmeyi düşünüyorum ya yeni numara alacağım yada numara taşıma yapacağım çünkü çok taciz mesajları geliyor şirketlerden yani hepsinden geliyor ama gecenin 1'nde hoş karşılanmayan bayanlar arıyor ve rahatsız ediyorlar senmisin, sen şumusun diye ve ya Türk Telekom'a ya Vodafone'a geçeceğim ama Türk Telekom da volte yok diyorlar Vodafone da da band olayları var diyorlar bilemedim olan gitmez inşallah gerçi Buse S. Yıldız hocam siz Vodofone kullanıyorsunuz sorunda yok sanırım bende de olmaz.

Üst Alt