Sohbet Sohbet köşesi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocalarım cogunlugunuz beyefendi olduğunuz için size soracağım ki benim bu soruma yanıt verecek hocalarım az çok beni tanır.
Foruma yeni üye olup, forumda kadınların daha üstte olduğunu (kayirildigini) düşünüp bunu fütursuzca beyan etme hakkını diğer beylere kim veriyor?
Ben bu foruma kayıt oldugumda bootloader kilidini bilmiyordum yahu. Ben tüm bildiklerimi burada öğrendim. Bu kadın düşmanlığı/ dışlaması neden? Bana mantıklı bir sebep sunabilecek var mı?
Bence cinsiyet ayrımcılığından çok kıskançlık... Dikkat ederseniz mesaj ve konu sahibi yazılım öğrencisi. Bir erkek yazılımcı olarak profilinde mesleği halka ilişkiler yazan bir kadından teknoloji forumunda daha üstün olması gerektiğini düşünüyordur muhtemelen. Böyle yazınca cinsiyet ayrımcılığı gibi durdu ama ne demek istediğimi anlamışsınızdır siz. :?

Bir de sizin renk böyle sarı altta yıldızlar falan. Ben de kıskanıyorum yani kıskanmamak elde değil. Çok havalı :D

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bence cinsiyet ayrımcılığından çok kıskançlık... Dikkat ederseniz mesaj ve konu sahibi yazılım öğrencisi. Bir erkek yazılımcı olarak profilinde mesleği halka ilişkiler yazan bir kadından teknoloji forumunda daha üstün olması gerektiğini düşünüyordur muhtemelen. Böyle yazınca cinsiyet ayrımcılığı gibi durdu ama ne demek istediğimi anlamışsınızdır siz. :?

Bir de sizin renk böyle sarı altta yıldızlar falan. Ben de kıskanıyorum yani kıskanmamak elde değil. Çok havalı :D
Daha az kıskançlık için lütfen para yatırınız.. highfive~~highfive~~hi~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocalarım cogunlugunuz beyefendi olduğunuz için size soracağım ki benim bu soruma yanıt verecek hocalarım az çok beni tanır.
Foruma yeni üye olup, forumda kadınların daha üstte olduğunu (kayirildigini) düşünüp bunu fütursuzca beyan etme hakkını diğer beylere kim veriyor?
Ben bu foruma kayıt oldugumda bootloader kilidini bilmiyordum yahu. Ben tüm bildiklerimi burada öğrendim. Bu kadın düşmanlığı/ dışlaması neden? Bana mantıklı bir sebep sunabilecek var mı?
O arkadaş bir yerden tanıdık geliyor sanki:D

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Aleykümselam hocam, cihazsız olduğunuzu bilmiyordum, niye yok öncelikle, önceden ne kullanıyordunuz, bütçe ne kadar, küçük ekran mı, büyük ekran mı olsun

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
hocam kusura bakmayın mesajınızı bugün farkettim :D
daha önce mi9tpro kullanıyordum sattım bi sebepten ötürü
şuan redmi note9s 4/64 aldım da eh işte :D

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Şu foruma Bi alışabilirsem haha--
Çok yeniyim çoook

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Parası olanları daha çok kıskanıyorum tabii :D
Hocam VIP üyelik fiyatları hayatınızı etkileyecek kadar pahalı değil. Buradaki emekler için ve devamlılık için destek olmak isteyen herkesin rahatlıkla sahip olabileceği seviyede :)

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Yani bana karşı diyorsunuz ben sadece ön görümü ve sadece İnternet ortamı için söyledim nasıl anlarsınız bilmem ama siz böyle düşünebilirsiniz
Şimdi bu forumda kadın düşmanı damgası yedim iyi mi oldu

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yani bana karşı diyorsunuz ben sadece ön görümü ve sadece İnternet ortamı için söyledim nasıl anlarsınız bilmem ama siz böyle düşünebilirsiniz
Şimdi bu forumda kadın düşmanı damgası yedim iyi mi oldu

Kadın düşmanı olmadınız.
Herkesin bildiği ve dışarı vurmadığı sözleri söylediniz bu kadar. :)

Üst Alt