Sohbet Sohbet köşesi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamın aleyküm hayırlı günler hayırlı işler olsun işimiz gücümüz rast gitsin inşallah sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler dilerim Allah'a emanet olun arkadaşlar selam ve dua ile

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Bugünkü görüşmede bir kısmı emojilerle anlatacağım

İk mudurunden mulakatim olumlu sonuclandi fakat mağaza müdürü dişli çıktı.
Buse sen enformatik okumussun alaninla alakasız iş istiyorsun (başvurduğum mağaza teknoloji mağazası) anlatıyorum ben teknolojik ürünleri incelemeyi gelişmeleri takip etmeyi seviyorum. Şimdi de telefonlara rom atma işlerine merak sardım garanti dışı kalıyor ama yazılım testlerini yapmayı seviyorum dedim.

Müdür: wasntme~~
Ben : giggle~~

Adam error verdi. Hangi telefona diye sordu. Xiaomi Redmi Note 8 dedim. Ticari mi yapıyorsun bu işi demez mi :)) " Hayır araştırarak öğrenerek sadece kendi telefonumda test ediyorum " dedim. İkinci şoku yaşadı.

Tecrübe var, donanım istedikleri donanımdan bir seviye üstte, bu sefer de "sen benim elemanlarından farklı olarak ne saglayabilirsin, ekipte herkesin meziyeti var, seninki ne" dedi

" Buna cevap vermek için ekibinizi tanımam analiz etmek gerekir" dedim. Yine bozuldu.

Müdür: :?
Ben:makeup~~
Sivri bir mülakat oldu, bakalım hangi işyerinden olumlu cevap gelecek :)))

Olur olur merak etme kalbi temiz olana Allah rızk kapısını aralar elbet bulursun istediğin bir işi umarım hayırlısıyla sonuçlanır, herşey gönlüne göre olur.

Themerhum Aleyküm selam. Teşekkürler, iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür sizde iyisinizdir inşallah. :)

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Olur olur merak etme kalbi temiz olana Allah rızk kapısını aralar elbet bulursun istediğin bir işi umarım hayırlısıyla sonuçlanır, herşey gönlüne göre olur.

Themerhum Aleyküm selam. Teşekkürler, iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür sizde iyisinizdir inşallah. :)
teşekkür ederim hocam
mi9t pro yu sattıktan sonra telefonsuz kaldım iyi olmaya çalışıyorum:D

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
"İşsizler kervanı out, business woman in" diyerek hayatımda ilk defa kısa sürede yanıt aldığım bir akademinin 8 saat süren ön eğitiminden (hayatımın en uzun mülakatından) geçmiş, yönetici yetiştirme programına alınmış bulunmaktayım. Aksilik olmaz ise yarın işbaşı.. Allah yüzümüzü kara, emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
"İşsizler kervanı out, business woman in" diyerek hayatımda ilk defa kısa sürede yanıt aldığım bir akademinin 8 saat süren ön eğitiminden (hayatımın en uzun mülakatından) geçmiş, yönetici yetiştirme programına alınmış bulunmaktayım. Aksilik olmaz ise yarın işbaşı.. Allah yüzümüzü kara, emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Hayırlı olsun...

Üst Alt