Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
"İşsizler kervanı out, business woman in" diyerek hayatımda ilk defa kısa sürede yanıt aldığım bir akademinin 8 saat süren ön eğitiminden (hayatımın en uzun mülakatından) geçmiş, yönetici yetiştirme programına alınmış bulunmaktayım. Aksilik olmaz ise yarın işbaşı.. Allah yüzümüzü kara, emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Hayırlı uğurlu olsun hocam.
Rabbim muvaffakiyetinizi daim eylesin. :)clap~~

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Günaydın! Gününüz aydın olsun güzel ailem :$ Tüm hocalarıma da güzel dilekleri için teşekkür ederim.. mutlu günler ola..
Yeni işiniz hayırlı olsun hocam, kolaylıklar sizinle olsun. Hayırlı başarılar dilerim :)

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamın aleyküm hayırlı günler hayırlı işler olsun inşallah işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler olsun hayırlara vesile olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Forumda en ilginç ve gerçekten konseptin çok dışında konu açan üye olarak kendimi düşünür iken geçen haftalarda bir darbe aldım ve ikinci darbe bugün geldi.

Benim açmış olduğum menemen konusu, anket konuları hatta doğum günü konulari gerçekten çok masummus. Bu forumda "tavuğum hastalandı" konu başlığını gördükten sonra bugün "koltukaltim terledi" konu mesajını gördüm.

Ben insanlar etkileşimde kalsin az gülelim arada yeni seyler varsa ogrenelim diye yapıyordum ama bu konuları açan hocalarımız çok ciddiler.
Hayretle okuyorum. Gerçekten!

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
"İşsizler kervanı out, business woman in" diyerek hayatımda ilk defa kısa sürede yanıt aldığım bir akademinin 8 saat süren ön eğitiminden (hayatımın en uzun mülakatından) geçmiş, yönetici yetiştirme programına alınmış bulunmaktayım. Aksilik olmaz ise yarın işbaşı.. Allah yüzümüzü kara, emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Hayırlı olsun Buse Hocam. İş yoğunluğundan forumu unutmazsınız inşallah.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Forumda en ilginç ve gerçekten konseptin çok dışında konu açan üye olarak kendimi düşünür iken geçen haftalarda bir darbe aldım ve ikinci darbe bugün geldi.

Benim açmış olduğum menemen konusu, anket konuları hatta doğum günü konulari gerçekten çok masummus. Bu forumda "tavuğum hastalandı" konu başlığını gördükten sonra bugün "koltukaltim terledi" konu mesajını gördüm.

Ben insanlar etkileşimde kalsin az gülelim arada yeni seyler varsa ogrenelim diye yapıyordum ama bu konuları açan hocalarımız çok ciddiler.
Hayretle okuyorum. Gerçekten!
Bu aralar foruma sık girmediğim için bahsettiğiniz bu tür ciddi konulara denk gelemiyorum. Yoksa ciddi ciddi cevap verirdim.
Aslına bakarsanız ben bu durumun hayret etmeyi gerektirecek kadar ciddi olduğu kanaatinde de değilim. Ne var ki çok uzun zamandır (artan üye sayısıyla da doğru orantılı) forumda çok ciddi bir kalite kaybının olduğu da bir hakikat...
Ve bu durumun çok uzun zamandır görmezden gelinmesi ( belki de yapılacak bir şey olmaması) ise çok daha ciddi bir problem...
Cümleten hayırlı geceler...

Üst Alt