- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Günaydın hayırlı sabahlar....
Hocam Chrome kullanmıyorum, tercihim Opera.Metin hocam iyiki tarayıcıya geçmişsiniz yeni güncelleme ile beğen ile alıntılanın yeri değişmiş beğenecem diye alıntılaya basıyorum sabahtan beriben bildirimleri açmayı beceremedim chrome dan siz nasıl açtınız? Bende geçeyim tarayıcıya
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine bırakamadık şu tapatalkıHocam Chrome kullanmıyorum, tercihim Opera.
Bu arada bildirimleri bende açamadım, daha doğrusu açtım ama tek bildirimden sonrası gelmedi.Tapatalk'a devam
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaldırabilirsiniz ve ya değiştirebilirsinizYine bırakamadık şu tapatalkıaltta çıkan yazı tarayıcıdan girenleri rahatsız etmiyordur inşallah
Alıştık bir defa hocam bu tapatalkı nasıl yüklediğimi hatırlamıyorum keşke en başta tarayıcıya geçseydimKaldırabilirsiniz ve ya değiştirebilirsiniz![]()
Ben en başta tarayıcıdan giriyordum ama sağolsun bi forum büyüğümüz Tapatalk candır forumlar için diyince bi deneyeyim dedim o gün bu gündür bırakamadımAlıştık bir defa hocam bu tapatalkı nasıl yüklediğimi hatırlamıyorum keşke en başta tarayıcıya geçseydim
Alıştık artık...Yine bırakamadık şu tapatalkıaltta çıkan yazı tarayıcıdan girenleri rahatsız etmiyordur inşallah
Kapattım hocam teşekkür ederim kapatıldığını bilmiyordumAlıştık artık...ama kapatılabiliyor veya sosyal mesaj için imza hüviyetine sokulabiliyor...
![]()