- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 297
Çok teşekkür ederim Üstatım.Bende sizlere sağlıklı,huzur ve güzellikler dolu yıllar diliyorum..İnşallah o yılları birlikte görür ve tüketiriz..Mı Max25 'e kadar yolumuz var..Çok değerli büyüğüm Sayın DOBERDEN hocam, bugün Yozgat il sınırlarını terk edip, zonguldak il sınırlarına ulaşmış olmanızdan dolayı, size daha nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler diliyor ve ellerinizden öpüyorum...Doğum gününüz kutlu olsun
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Doğum gününüz kutlu olsun hocam.Sevdikleriniz ile beraber nice güzel mutlu yıllara.Çok teşekkür ederim Üstatım.Bende sizlere sağlıklı,huzur ve güzellikler dolu yıllar diliyorum..İnşallah o yılları birlikte görür ve tüketiriz..Mı Max25 'e kadar yolumuz var..
Çok teşekkürler..sizlere de sağlıklı.mutkuluk ve başarılar dolu yıllar diliyorum..Doğum gününüz kutlu olsun hocam.Sevdikleriniz ile beraber nice güzel mutlu yıllara.
Çok teşekkür ederim sizlerde sağlıklı huzurlu ve başarılı nice doğum günlerine erişmeniz dileklerimle..Günaydın herkese, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..
Sayın DOBERDEN hocam nice güzel mutlu yıllara,doğum gününüz kutlu olsun.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim.sizlerde bizim yaşımıza ve ötesine sağlık huzur ve başarı ve güzellikler içinde ulaşmanızı dilerim...Herkese günaydınlar, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.
Sayın DOBERDEN hocam doğum gününüz kutlu olsun, nice yaşlara sağlık ve huzur içinde kavuşmanız dileğiyle.
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin inşallah hocamÇok teşekkür ederim sizlerde sağlıklı huzurlu ve başarılı nice doğum günlerine erişmeniz dileklerimle..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim.sizlerde bizim yaşımıza ve ötesine sağlık huzur ve başarı ve güzellikler içinde ulaşmanızı dilerim...