Sohbet Sohbet köşesi

Kyle Frost

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kyle Frost
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı Cumalar. Hafta sonu varsa benim gibi AOF sınavlarına girecek arkadaşlara da başarılar. Umarım çalışabilmişinizdir. Zira ben iş güç dolayısıyla pek vakit bulamadım.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Dert etmeyin hocam, günümüzde kanser olmak için bişi tüketmenize gerek yok, kendiliğinden geliyor zaten
Yüce Rabbim Cümlemize Sağlıklı Ömür Nasip Etsin Inşallah.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısınız aslında, henüz bekarız ama evlilikte kadın dırdırıda kanser ediyormuş mesela gerçi bunun bir sebebi var haha--haha--haha--

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Haklısınız aslında, henüz bekarız ama evlilikte kadın dırdırıda kanser ediyormuş mesela gerçi bunun bir sebebi var haha--haha--haha--
Bu hayatta herşeyin bir sebebi var bence hocam, sadece biz bazen kabullenmek istemiyoruz. Mesela kadın dırdırı

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Evet arkadaşlar, bugün özel işlerim nedeniyle güncellemeyi geç yapabildim... Şu an itibariyle bende haftalık dozajımı almış bulunuyorum

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Kıymetli üstadım Skorpi ... Önce hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Yalnız kafama takılan bir husus var ki sormadan geçemeyeceğim. Bugün 9.4.11 güncellemesi yapan bir çok arkadaşımız güncelleme sonrası hatalardan muzdarip olduklarını beyan ediyorlardı. Örnek vermek gerekirse kurulum aşamasında hüküm verilemiyor uyarısı çıkması yada hem stock hem de google kamerada durduruldu hatası almaları gibi... Peki siz yeni güncelleme sonrası bu tür sıkıntıları yaşamadınız mı? Yada yaşadıysanız nasıl bir çözüm ürettiniz ? Deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız bir çok arkadaşımız değerli tecrübelerinizden istifade edecektir diye düşünüyorum. Saygılarımla...8=):?clap~~

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Kıymetli üstadım Skorpi ... Önce hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Yalnız kafama takılan bir husus var ki sormadan geçemeyeceğim. Bugün 9.4.11 güncellemesi yapan bir çok arkadaşımız güncelleme sonrası hatalardan muzdarip olduklarını beyan ediyorlardı. Örnek vermek gerekirse kurulum aşamasında hüküm verilemiyor uyarısı çıkması yada hem stock hem de google kamerada durduruldu hatası almaları gibi... Peki siz yeni güncelleme sonrası bu tür sıkıntıları yaşamadınız mı? Yada yaşadıysanız nasıl bir çözüm ürettiniz ? Deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız bir çok arkadaşımız değerli tecrübelerinizden istifade edecektir diye düşünüyorum. Saygılarımla...8=):?clap~~
Teşekkür ederim hocam....maalesef bu güncellemeyi temiz kurulum yaparak yüklemek isteyenlerde bu hatayı veriyor...
Bunun önüne geçebilmek ve yeni güncellemenin nimetlerinden tam olarak yararlanabilmek için (ben henüz yeni yükledim) mevcut 9.3.28 in üzerine, güncelleyiciden güncelleme yapılırsa, sorunsuz güncelleme yapmış olunuyor...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Teşekkür ederim hocam....maalesef bu güncellemeyi temiz kurulum yaparak yüklemek isteyenlerde bu hatayı veriyor...
Bunun önüne geçebilmek ve yeni güncellemenin nimetlerinden tam olarak yararlanabilmek için (ben henüz yeni yükledim) mevcut 9.3.28 in üzerine, güncelleyiciden güncelleme yapılırsa, sorunsuz güncelleme yapmış olunuyor...

Üstadım affınıza sığınırım ama yanlış anlamadım değil mi? Forumu takip ettiğim ilk günden itibaren bu rom yükleme konusunda, başta siz kıymetli üstadım olmak üzere bir çok tecrübeli arkadaşımızın ısrarla tavsiye ettiği temiz kurulum yapmak yerine güncelleyici üzerinden rom yüklemeyi mi tavsiye ediyorsunuz? Yani doğru bildiklerimiz yanlış, yanlış bildiklerimiz doğru.... Bu EU cuların amacı ne? 8=):?wasntme~~

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Ben de yazayım hocam. Şahsen 9.3.28 üzerine güncellemeyi Dirty Flash yaptım herhangi bir sorun yok ve çıkmadan Magisk flaşladım, Stock ve Google Camera'da da herhangi bir sorun yaşamadım.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Ben de yazayım hocam. Şahsen 9.3.28 üzerine güncellemeyi Dirty Flash yaptım herhangi bir sorun yok ve çıkmadan Magisk flaşladım, Stock ve Google Camera'da da herhangi bir sorun yaşamadım.

Kesinlikle haklısınız hocam..Dirty Flash yada benin yaptığım gibi, güncelleyici üzerinden yapılınca, sorunsuz güncelleme yapılmış oluyor...
Her ne kadar her zaman temiz kurulum yapın diyorsak da, bu sefer sorun çıkıyor maalesef anladığım kadarıyla

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49

Üstada da söylediğim gibi hocam. Bu 9.4.11 ile herşey sanki tersine döndü 8=):?

Üst Alt