Sohbet Sohbet köşesi

biggerdeniz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Günaydınlar efendim. Tüm forum arkadaşlarımıza.

Bir rica;
Bir başkasının kullandığı telefonu (genel anlamda forumda telefon konuşulduğu için)
aşağılayan, rencide eden yorumları (o telefon alınmaz, ..... rezilliktir, .... çöp vs.) doğru bulmuyorum.

Kişi kendisini sınırlandırmamalı, başkasını da rencide etmemeli. Kimin bütçesi hangi ürünü almaya yetiyor ise onu alıyor. Yada beğendiği için alıyor.

Lütfen fanatik olmayalım. İsteyen istediğini kullansın.

(Ne kadar da seviyoruz özel olduğumuzu hissetmeyi.)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Arkasında durmadılar derken neyi kast ettin?

Bir firma düşün işinize gelmiyorsa çalışmayın diyen,
Bir polis düşünün başka bir operasyona gidicez sen karakola darp raporuyla git diyen,
Bir yönetim düşünün bizi bağlamaz diyen v.s.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bir firma düşün işinize gelmiyorsa çalışmayın diyen,
Bir polis düşünün başka bir operasyona gidicez sen karakola darp raporuyla git diyen,
Bir yönetim düşünün bizi bağlamaz diyen v.s.
Dayak yiyenin arkasında durmadılar deyince; Bende kahveden adam toplayıp gelmediler zannetmiştim... facepalm~~

İşin şakası bir yana; bunları yaşayarak/görerek öğrenmen üzücü tabiki de, ama sistemi temelinden bozuk bir ülkeden daha fazla şeyler beklemek saflık olur... 8-| Ne kadar kendinsen o kadar varsın, kimseye minnet etmiyorsan, kimseden çıkarın yoksa ve kimseye yük olmuyorsan ve ne kadar az devlet (resmi) işlerine işin düşüyorsa en mutlusu sensin...

Özellikle son 8 yıldır sistem üzerindeki yapılan yıkımın acıları yavaş yavaş çıkıyor, ileride daha da belirginleşecek maalesef. Kimin umurunda? Hiç kimsenin... Sonra da çıkıp Hz.Ömer'den dem vuruyorlar... Önce, insan olsalar gerisi zaten kendiliğinden gelecek ama nerdeee...

Üst Alt