- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Günaydın hayırlı sabahlar güzel bir hafta sonu diliyorum...
Hocam, en sonunda BL kilidi açılmış olan cihazınızdaki GCam'ınız hayırlı olsun...iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...ORD bildiğim kadarıyla Skorpi nev-i şahsına münhasır bir durum. Yani ne kadar uğraşsa da bana bulaştırması zor görünüyor Kaldı ki benim rom değiştirmek gibi bir niyetim de yok. Tabii şimdilik....
BL açılmış sanırım ..Hayırlı uğurlu olsun..Okyanusta sörf yapmaya Hoşgeldiniz....Deriz ya hep, Dünya üç günlüktür... Dün, bugün ve yarın. Bugün geçti; yarın ne olacağı bilinmez. Öyle ise bugünün kıymetini bilin.
Sevdiklerinizle birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hafta sonu dilerim.
Hocam, en sonunda BL kilidi açılmış olan cihazınızdaki GCam'ınız hayırlı olsun...iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...
Böylelikle birinci raunt bitti...ikinci raunta Nisan yağmurlarıyla birlikte devam ederiz
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Açtık hocam, sağolsun hmthvrn hocamın yardımlarıyla twrp magisk gcam... Hepsini hallettik. Şimdilik Google kamera ile Marmara'da takılıyoruz. Okyanusa biraz daha var.BL açılmış sanırım ..Hayırlı uğurlu olsun..Okyanusta sörf yapmaya Hoşgeldiniz....![]()
Üstadının ısrarlı telkin ve tavsiyeleri, sizin de kıymetli yardımlarınızla sayın hocam. Bakalım bundan sonra zamanın akışı bizlere neler gösterecek, yaşayıp şahit olacağız.Tekrar teşekkürler..