- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Günaydın hayırlı sabahlar iyi hafta sonları ...
Siz şu anda hangi romdasınız ve hangi roma geçmek istiyorsunuz da geçemiyorsunuz...anlatın detaylı olarak, yardımcı olayımHocam zaten wi fi sıkıntısına öyle birşey yazdınız demedim. En iyi rom kararlı global diyince şimdi farkettim ben yanlış anlamışın siz galiba greeshan stable'ı kast ediyorsunuz sandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En iyisi kararlı globaldir o zaman katılıyorum size ama benim kendime güvenip yok. brick ederim falan diye. magiski kurmak gerekiyor romdan sonra ama error1 verirse magisk yada patched-boot.imgde hata verirse cihazı brick ederim. Diye tamamen yanlış anlaşılma özür dilerim. Herkes illaki birşeyi beğenmek zorunda değil hocam zevkler renkler farklıdır. Hep memnuniyyetsiz olmamı sitem etmeniz bilmiyorum bana doğru gelmiyorum. Benim aradığım herşeyi özelleştirebileyim herşeyi rhaatlıkla yükleyeyim. Bunlar şu anlık greeshan ve rr romda var.
wpp grubu mıuı nın veya acmayı dusunuyomusun abıSiz şu anda hangi romdasınız ve hangi roma geçmek istiyorsunuz da geçemiyorsunuz...anlatın detaylı olarak, yardımcı olayım
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hayırsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
wpp grubu mıuı nın veya acmayı dusunuyomusun abı