- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 297
97-98 Sezonundan itibaren hastalık derecesinde takip etmeye başladığım, hafta sonu programını yarış takvimine göre yaptığım, Türkiye'de Formula pisti yapılacak denildiğinde kalbim duracak sandığım dönemleri hatırlattığın için teşekkürler...Dört aylık hasret test sezonuyla sona erdi
Ve Formula 1 Sezonu Testlerle Başladı
Bana ve Formula 1 severlere hayırlı olsun
Eskilerin yerini tutmasalarda halen heyecanla izlemeye devam ediyorum.97-98 Sezonundan itibaren hastalık derecesinde takip etmeye başladığım, hafta sonu programını yarış takvimine göre yaptığım, Türkiye'de Formula pisti yapılacak denildiğinde kalbim duracak sandığım dönemleri hatırlattığın için teşekkürler...![]()
hoşbuldum skorpi bey, estağfurullah.. forumunuza üye olmak gerçekten çok zormuş, geçen haftadan bu yana üyelik onayı bekliyordum. kısmet bugüne imiş.
Hoşqeldiniz.hoşbuldum skorpi bey, estağfurullah.. forumunuza üye olmak gerçekten çok zormuş, geçen haftadan bu yana üyelik onayı bekliyordum. kısmet bugüne imiş.
teşekkürler adzate bey.Aramıza Hoşgeldin sobig kardeş
hoşbuldum metin bey.Hoşqeldiniz.
Eskilerin yerini tutmasalarda halen heyecanla izlemeye devam ediyorum.
Halo ( Kaza Anında Pilotu Maksimum Koruma Sağlamak için Geliştirilmiş Güvenlik Önlemi ).Bende ilk zamanlar hiç hazetmedim lakin izledikçe de gözler alışmaya başladı ve gerçekten de çok kez işe yaradı.Ben halen ön kanatların büyümesine alışamadım amma izlemeden de duramıyorum.Ben; İstanbul'daki yarışlar başladığında seyirci yoğunluğunu (!) gördükten sonra soğudum, belki bu soğumaya sebep Şumi'nin çaptan düşmesi de etkili olmuştur ama o etkeni kendi kendime konduramıyorum galiba...
Özetle; tarihteki bu tutkulu takip, yerini çoktan umursamaz kalabalığa bıraktı bende... Yakın tarihte bir bakayım dedim, fotoğrafta işaretlediğim zımbırtı yüzünden iyice uyuz oldum nedense...Bu garabetin sebebi ile sonuçlarını araştırmadım bile...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sorduğum sorulara cevap alamadım mı , yoksa benmi göremedimhoşbuldum skorpi bey, estağfurullah.. forumunuza üye olmak gerçekten çok zormuş, geçen haftadan bu yana üyelik onayı bekliyordum. kısmet bugüne imiş.