muhtelif rom'lara yazmıştım ama burayı görünce yazmak istedim şimdi
selamlar, rr ve bootlegger arasına mi max pro için hangisini önerirsiniz?
şuann rr 9.0 yüklü günlük kullanıa uygun değil
bl iniyor şuan denemedim
ayrıca siz hep greeshan tarzında bir rom söylüyordunuz. mi max pro için miui tabanlı ne önerirsiniz? eu yüklüydü özelleştirme yok diye sevemedim. miuipro stable bulamadım greeshan'ın sitesinde stabil buldum ama özelleştirme olarak miuipro kadar yada rr, bl kadar varmıdır?
cihazım max 2 olmadığı için tabikide yorum yapmayabilirsiniz, hatta yazdığım mesajıda silebilirsiniz. şuan cihaz boş duruyor ve ne yapacağıma dair tam fikrim olmadığı için kararsızım
teşekkürler
Evet, muhtelif romlarda yazdığınızı gördüm, buraya da yazmışsınız... Soruyu ama kime sorduğunuzu anlayamadım
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Öncelikle daha önce muhtelif romlarda sorduğunuzda da burasını anlamamıştım....şimdi farkettim etiketlemeyi unutmuşum, size sordum hocam soruyu
Öncelikle daha önce muhtelif romlarda sorduğunuzda da burasını anlamamıştım....
selamlar, rr ve bootlegger arasına mi max pro için hangisini önerirsiniz?
şuann rr 9.0 yüklü günlük kullanıa uygun değil
bl iniyor şuan denemedimbl?= Bootlegger rom muş....şimdi anladım
Anlayabildiğim kadarıyla, denemediğiniz rom kalmamış....Pro yu beğenmişsiniz ama Stablesi yokmuş....RR yüklü şu an ama günlük kullanıma uygun bulmuyorsunuz ama özelleştirmelerine hayransınız...EU yu yavan bulmuşsunuz, global beta yı kesin sevmemişinizdir...
Benim tüm bunlardan anladığım, Siz dört dörtlük bir Rom arıyorsunuz ve bence böyle bir rom yok vede hiç bir zaman olmayacak...
Max Pro mutlaka güzel bir cihaz, Max 2 almadan önce epeyce araştırıp, incelemişliğim var, ama inanın ki, Size cihazınız için hangi rom iyidir, hangisi değildir diye söylemem mümkün değil....
Herkesin romlarda aradıkları kıstaslar farklı, Max 2 için hala da iddia ediyorum, görüp, görebileceği en iyi rom Greeshan rom...
Max 3 için bir kaç tane MIUI bazlı rom var, ayrıca Official ve unofficial omak üzere de 20 ye yakın GSI rom mevcut ve bunları tamamı, istisnasız tamamı, buglu ve bana göre hiç biri günlük kullanıma uygun değil...MIUI bazlı olarak da şu an en sorunsuz olarak ben şahsen EU Betayı görüyor vede zaten kullanıyorum...
O nedenle size tavsiyem, cihazınız için olan tüm romları deneyin ve en az hatalı olan romda kalmanız yönünde olacaktır...Saygılarımla
MIUI Can'dır, Mi ise Canan
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bir arkadaşım da da Mi Max vardı ve Greeshan yüklemişti ve memnun kalmıştı sanırım, ne sıklıkta güncelleme veriyorlar ama bilemiyorumTeşekkür ediyorum yorumunuz için, dört dörtlükten ziyade kullanıma uygun azda olsa özelleştirmeli rom arıyorum. Özelleştirme derken uber birşey aramıyorum. Yani miuipro gibi olan ama stable olan, sırf sizin max 2 için greeshan rom önerinizden dolayı bu akşam max 1 'ime kuracağım. İnşAllah max 2'de ki yaptığım övmeyi max 1'de de şahsım için yapabilirim.
aosp seviyorum ama miui'den vazgeçemiyorum bir bakıma. Artık sabit rom'da kalmak istiyorum vaktim olmuyor.
tekrardan teşekkürler
Selamünaleyküm ve Aleykümselambeni yanlış anlamayın
şu SA ve AS ne anlama geliyor,bilemedim de