- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Günaydın İyi pazarlar diliyorum...
Hayırlı Sabahlar Üstadım, İyi pazarlarGünaydın, hayırlı sabahlar, herkese iyi pazarlar
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Sualiniz biraz göreceli sevgili hocam. Zira kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir özellik bu dediğiniz. Eğer benim gibi normal bir emeklinin günlük kullanımına uygun bir PC tercih ederseniz İ3 işlemcili 4GB ramli ve 2GB ekran kartına sahip orta düzey bir Bilgisayar işinizi rahatlıkla görür. 1 TB Hardisk yeterli ama bana sorarsanız daha çok depolama maksatlı kullanmanızı tavsiye ederim. İşletim sistemi için 120 yada 240 GB bir SSD elzemdir. Açılış ve kapanış olsun yada dosya geçişleri normal hardiske oranla 4 kat daha hızlıdır. Çok daha stabil çalışır. İkinci bir tavsiyem de dediğim özelliklere sahi bir masaüstü PC düşünürseniz mutlaka toplama olmasıdır.İyi akşamlar ,Xiaomi kullanmam ve İOS dan MİUİ ye geçmem nedeniyle, elimde bulunan Mac Book Pro'da Hard diskte bölüntüleme yaptım.Ve Windows 10 yükledim ancak çok ısındı Pc ve Apple Storeden bilgi aldım kesinlikle yüklemeyin ve cihazınızı bozar denmesiyle bu oluşumu gerçekleştirmekten vazgeçtim.
Ve bu nedenle bana Windows tabanlı bir PC almak şart oldu..Tabi SIFIR almak istemiyorum.İnternet üzerinden fiyatları araştırdım ikinci el LapTop'ları ancak hangi özelliklerde olması gerektiği konusunda sizlere sormayı uygun gördüm...Bu nedenle..
1-Hangi marka tercih edilmeli?
2-Hard Disk en aza kaç Gb olmalı?
3-64 veya 32 Bit Hangi işlemci olmalı..?
4-Ve hangi yazılımlada olmalı? Windows 10-8-7...
Bu konuda önerilerinizi bekliyorum..
Teşekkürler......