- Adım
- Netizen
- Cihazım
- Poco X3 Nfc
- Meslek
- Yazılım Uzmanı
- Konular
- 39
İyi akşamlar ,Xiaomi kullanmam ve İOS dan MİUİ ye geçmem nedeniyle, elimde bulunan Mac Book Pro'da Hard diskte bölüntüleme yaptım.Ve Windows 10 yükledim ancak çok ısındı Pc ve Apple Storeden bilgi aldım kesinlikle yüklemeyin ve cihazınızı bozar denmesiyle bu oluşumu gerçekleştirmekten vazgeçtim.
Ve bu nedenle bana Windows tabanlı bir PC almak şart oldu..Tabi SIFIR almak istemiyorum.İnternet üzerinden fiyatları araştırdım ikinci el LapTop'ları ancak hangi özelliklerde olması gerektiği konusunda sizlere sormayı uygun gördüm...Bu nedenle..
1-Hangi marka tercih edilmeli?
2-Hard Disk en aza kaç Gb olmalı?
3-64 veya 32 Bit Hangi işlemci olmalı..?
4-Ve hangi yazılımlada olmalı? Windows 10-8-7...
Bu konuda önerilerinizi bekliyorum..
Teşekkürler......
1- DELL, HP, ASUS (En fazla 2 yıllık olmalı, i7 olmalı) Özellikle HP 'nin çabuk ısınan modellerinden olmamalı, bu açıdan da alınırken bazı zorlayıcı uygulamalar çalıştırılarak ısınma durumu kontrol edilmeli)
2- HD en az 1 TB olmalı.
3- 64 Bit olmalı
4- Mümkün ise Windows 10 ve Enterprise yüklü olmalı. (Bu yaptığınız işlere göre değişebilir. Normal bir kullanıcı iseniz Home modeli de işinize yarayabilir)
İkinci el teknolojik cihazların temizini bulmak kolay değil. Sabırlı ve aceleci olmamalı ve alırken iyi kontrol edilmeli.
NOT: RAM en az 8 GB ve Ekran kartı da en az 2 GB ve paylaşımsız olmasına dikkat edilmeli..
ve tabiki öncelikle ihtiyaç duyduğunuz şeyleri belirleyerek ona göre alım yapmalısınız.
Son düzenleme: