Sohbet Sohbet köşesi

ZENGİN9

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Serbest
Konular
9

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Olur hocam da seviye ve üslüp önemli ama.
Alllah sağlık sıhhat versin hepimize hocam malesef burda bir sürü insanız herkesin ailevi hayatı veya özel hayatı aynı olmuyor ben çok mutluyken başkasının hayati bitik olabiliyor veya tranvali sağlığımız yerinde olsun kavgada muslukte bir şekilde düzelir zaten kavga tartışma olmayan yerde dedikodu hasretlik vardır 😀 herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli işte hayırlı forumlar hocam

grdlsv18

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Baran konuyu değiştirip size bir soru soracağım. Kızım takdir almış. Arkadaşı da. Ailesi kıza iPhone almış. Modelini bilmiyorum. Bizim ki de tutturdu ayfonda ayfon. Ben kullanamazsın sana xiaomi 17 alayım dedim. Siz kullanıyorsunuz. Uzun süre kullanım için hangi modele bakalım. Güncelleme vs alsın. Ama YD olacak. Orijinali sanırım bahalı. Bakmadım fiyatına aslında. Pro/Max/ultra. Teknomuaz dan bakayım diyorum. Telefonun Türkçe olması çok önemli değil. Ben hariç(hiç bilmiyorum desem yeridir) evde herkes İngilizceyi ileri düzeyde biliyor. Performans önemli. Oyun vs. Ne önerirsiniz

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam en mantıklısı 17 ultra almak ekran büyük guncellemesi otomatik kendi yapar IMEI atmasi kolay 17 pro max daha güzel ama güncelleme falan hep pcden uğraşmak falan lazım o yüzden 17 ultra en iyisi düz 17 de güzel ama ekran küçük ben o yüzden pek sevmiyorum 49 55 arası fiyatı var uktralarinda

Skorpi18

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Sitede bir sorun mu var. İlk açılışta geç açılıyor, site içinde bir linke tıklayınca da.
Aynı sorun bende de var hocam

Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HiddeNKinG19

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392

cantara17

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Biliyorum zamanında 2022 yılıydı sanırım bu konu hakkında muhabbetimiz olmuştu yine bu konuda. Bende Kobo Clara Hd almıştım. Genel olarak kullanımı olsun, özellikleri olsun memnunum halen gönül rahatlığıyla kullanıyorum lakin bahsettiğim cihazın mobilitesi yüksek olunca ikinci cep telefonu görüntüsünde olsada düşüncem bu cihazla daha fazla kitap okuyacağım yönünde. Fiyat olarak biraz tuzlu olunca doğal olarak kullanan bilen birilerini araştırıyorum değermi diye.

Maalesef bu cihazı deneyimleme fırsatım olmadı hocam ama android ve e-ink bence iyi bir ikili değil. Bildiğiniz üzere ekran yenileme hızı eink ekranlarda yapısı gereği yavaş ve yavaş olmak da zorunda. Androidde ise önemli olan hız. Yani her halükarda mutsuz eden ve açıkçası çok da gereksiz üstelik pahalı da bir ikili oluyorlar. Ürün inceleme videolarında da zaten belli oluyor.

Mobilite için ise... Sizinle konuştuğumuzda galiba paperwhite 3 kullanıyordum sonrasında paperwhite 5 aldım. Şimdi paperwhite 3 evde duruyor, 5 işte. İkisinde de aynı hesap açık. Her şey cloud üzerinden yürüyor ve işte kaldığım yerden evde devam ediyorum. Dolayısıyla kendi adıma mobilite sorunum da yok. Zaten ev-iş arasında yaşadığım için hiç sorun olmuyor. E-kitap okuyucuda paperwhite bence rakipsiz. Eşim de ve oğlum da paperwhite kullanıyor. Bir tane da alacak olsam hiç düşünmeden yine paperwhite alırım. Farkındayım iphone fanlarının iphone anlatması gibi oldu yazdıklarım ama paperwhite gerçekten de iyi ve rakipsiz :)

baran452418

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Bugun yemek siparişi verdim siparişi verdikden sonra yukarda şöyle bir bildirim belirdi çok güzel çok tatlı olmuş küçük yenilikler insanı mutlu ediyor verdiğin siparişi böyle takip harika bir fikir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt