Sohbet Sohbet köşesi

HiddeNKinG21

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392

HiddeNKinG21

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392

MrtAltg20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
10
Maalesef bu cihazı deneyimleme fırsatım olmadı hocam ama android ve e-ink bence iyi bir ikili değil. Bildiğiniz üzere ekran yenileme hızı eink ekranlarda yapısı gereği yavaş ve yavaş olmak da zorunda. Androidde ise önemli olan hız. Yani her halükarda mutsuz eden ve açıkçası çok da gereksiz üstelik pahalı da bir ikili oluyorlar. Ürün inceleme videolarında da zaten belli oluyor.

Mobilite için ise... Sizinle konuştuğumuzda galiba paperwhite 3 kullanıyordum sonrasında paperwhite 5 aldım. Şimdi paperwhite 3 evde duruyor, 5 işte. İkisinde de aynı hesap açık. Her şey cloud üzerinden yürüyor ve işte kaldığım yerden evde devam ediyorum. Dolayısıyla kendi adıma mobilite sorunum da yok. Zaten ev-iş arasında yaşadığım için hiç sorun olmuyor. E-kitap okuyucuda paperwhite bence rakipsiz. Eşim de ve oğlum da paperwhite kullanıyor. Bir tane da alacak olsam hiç düşünmeden yine paperwhite alırım. Farkındayım iphone fanlarının iphone anlatması gibi oldu yazdıklarım ama paperwhite gerçekten de iyi ve rakipsiz :)
Kobo Clara Hd kullanıyorum. Genel anlamda memnunum aklımda biraz daha ufak telefon boyutunda olduğu için Palmaya baktım açıkcası. Her ne kadar Kobo ufak olsada bana taşımak için yeterince ufak gelmiyor. Türkiye içinde ufak cihazda yok açıkcası.

cantara19

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Kobo Clara Hd kullanıyorum. Genel anlamda memnunum aklımda biraz daha ufak telefon boyutunda olduğu için Palmaya baktım açıkcası. Her ne kadar Kobo ufak olsada bana taşımak için yeterince ufak gelmiyor. Türkiye içinde ufak cihazda yok açıkcası.
Maalesef Türkiye'de seçenekler çok kısıtlı hocam. Ben amazon.com sepetime bir tane xteink ekledim duruyor. Gelen biri olursa siparişi vereceğim ama fiyat 69$ olduğu için keyfine sipariş edeceğim. Magsafe ile telefon arkasına da yapışıyor bu model, belki severim... Sevmezsem de birine hediye ederim diye düşünüyorum. Ama 27.000₺ bence düzgün çalışmayan ve hiç kullanılmayan özelliklere sahip palma için çok yüksek bir fiyat.

cantara19

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
xteink cihazı biliyorum olsa işte yok. İşyerinde yurtdışına çıkan biri var aslında bulabilirse daha hesaplı olabilir .
Şimdi araştırınca gördüm, x3 modelini Aydınlar ticaret getirecekmiş hocam. Fiyat olarak 6999₺ yazmışlar ve önümüzdeki hafta sonu satışa çıkarmayı planlıyorlarmış. Kapaklı kılıf, şeffaf kılıf ve okuma lambası ile set olarak satılacakmış. X3 zaten 79 dolar, set ve garanti ile bence mantıklı fiyat :) Eğer alırsam sitenin youtube kanalında da incelemesini yaparız.

MrtAltg20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
10
Şimdi araştırınca gördüm, x3 modelini Aydınlar ticaret getirecekmiş hocam. Fiyat olarak 6999₺ yazmışlar ve önümüzdeki hafta sonu satışa çıkarmayı planlıyorlarmış. Kapaklı kılıf, şeffaf kılıf ve okuma lambası ile set olarak satılacakmış. X3 zaten 79 dolar, set ve garanti ile bence mantıklı fiyat :) Eğer alırsam sitenin youtube kanalında da incelemesini yaparız.
Stoklara girince fiyat güncellemesi yapmasalar bari.

cantara19

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13