Maalesef bu cihazı deneyimleme fırsatım olmadı hocam ama android ve e-ink bence iyi bir ikili değil. Bildiğiniz üzere ekran yenileme hızı eink ekranlarda yapısı gereği yavaş ve yavaş olmak da zorunda. Androidde ise önemli olan hız. Yani her halükarda mutsuz eden ve açıkçası çok da gereksiz üstelik pahalı da bir ikili oluyorlar. Ürün inceleme videolarında da zaten belli oluyor.
Mobilite için ise... Sizinle konuştuğumuzda galiba paperwhite 3 kullanıyordum sonrasında paperwhite 5 aldım. Şimdi paperwhite 3 evde duruyor, 5 işte. İkisinde de aynı hesap açık. Her şey cloud üzerinden yürüyor ve işte kaldığım yerden evde devam ediyorum. Dolayısıyla kendi adıma mobilite sorunum da yok. Zaten ev-iş arasında yaşadığım için hiç sorun olmuyor. E-kitap okuyucuda paperwhite bence rakipsiz. Eşim de ve oğlum da paperwhite kullanıyor. Bir tane da alacak olsam hiç düşünmeden yine paperwhite alırım. Farkındayım iphone fanlarının iphone anlatması gibi oldu yazdıklarım ama paperwhite gerçekten de iyi ve rakipsiz