Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi15

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298

MrtAltg14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
10
Tapatalkı sildim en sonunda.

MrtAltg14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
10
Niye hocam

Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildirimler bir geliyor bir gelmiyor. Bildirim geliyor bu seferde açmıyor illa web sayfasını kullanmak zorunda kalıyorum.

Skorpi15

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Bildirimler bir geliyor bir gelmiyor. Bildirim geliyor bu seferde açmıyor illa web sayfasını kullanmak zorunda kalıyorum.
Valla bende hepsi takır takır sorunsuz geliyor, tabiki siz daha iyi bilirsiniz hocam

MrtAltg14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
10
Neyse artık bir süre kullanmıyacağım bir ara tekrar bakarım. Bu arada hiç forumda Onyx Palma kullanan varmı? Özellikle Palma 2.

HiddeNKinG16

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.392

MrtAltg14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
10
O işlerim ustası da cantara ama o Kindle kullanıyor sanırım
Biliyorum zamanında 2022 yılıydı sanırım bu konu hakkında muhabbetimiz olmuştu yine bu konuda. Bende Kobo Clara Hd almıştım. Genel olarak kullanımı olsun, özellikleri olsun memnunum halen gönül rahatlığıyla kullanıyorum lakin bahsettiğim cihazın mobilitesi yüksek olunca ikinci cep telefonu görüntüsünde olsada düşüncem bu cihazla daha fazla kitap okuyacağım yönünde. Fiyat olarak biraz tuzlu olunca doğal olarak kullanan bilen birilerini araştırıyorum değermi diye.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Kusura bakmayın ama sizinle aynı kanaatte değilim...ben kimseye tepeden bakmıyorum, konuyu açan arkadaşta zaten yakında aldığına pişman olacak, ikinci mesajı yazan arkadaşın zaten sinirleri bu markayı kullanıyor olmasından bozulmaya başlamış bile...forumun gözdesi arkadaşımız ise hangi romu kullandığını sormuş ve konuyu açan arkadaş ortalıklarda yok..
Forum ölmedi ama kan ağlıyor... sürekli ortalığı karıştıran, ona buna saldırmasına rağmen sizin müsamaha gösterdiğiniz gözdeniz 99 ncu köy bile ortalarda yok, neden eskilerden kimseler kalmadı diye biraz düşünün sizde bence...kendinize çok iyi bakın...iyi forumlar

Yüzüncü köy de burada, okuyor... Böyle salyalarını akıtrarak saldıranlar olmasa, cevap hakkı doğurmasa sadece okumaya devam edecekti ama madem çağırdın geleyim, yazayım hak ettiklerini.

Öncelikle belirteyim sadece beni ortalığı karıştırmakla, ona buna saldırmakla itham eden şahsa karşı cevap hakkımı kullanacağım.

Had bilmez, usul üslup bilmez. Bu yaşa gelmişsin ama hala öğrenememişsin. Sadece hoşt da denir sana ama sende o anlayacak kapasite yok. Yazayım, sen yine anlamazsın ama en azından okuyan anlar senin ne mal olduğunu, yönetimden neden şutlandığını ama nasıl yüzsüzce hala yazabildiğini.

Forumda sorun bence de var ama sebep aman dedeler üzülmesin diye diğerlerini hakir gören bu dedelere hak ettikleri cevabı vermeyenler.

Yahu adam foruma yeni gelmiş, yardım istemiş dede ego tatmini yapmaya çalışmış. Aklınca ve müthiş! espri yeteneğiyle dalga geçmiş. Yönetici de mesajını sadece silmiş. Bak sen bir de aynı kanaate değilmişmiş... Yesinler senin kanaatini. Başka yerlerde tatmin edemediğin egonu burada yeni gelenlerle dalga geçerek tatmin etmeye çalıştın diye alkış mı tutacaklardı? Cevap verilmemesi haklı olduğun için değil adam yerine konmadığın için.

Forumun gözdesi dediğin adama da zamanında laf söyledim ama senden onlarca, binlerce kat daha faydalı. En azında deniyor, emek veriyor. Şu adice yaptığın tacizi bile olgunlukla, beyefendilikle karşılamış. Sen hala yüzsüzce yazıyorsun. Yarı yaşında admin bile bir kaç sayfa önce söylemiş seni istemediğini. Sen halen şaka mı yapıyor sanıyorsun? Sevilmiyorsun işte, net olarak da yazılmış. Şaka yapmıyorlar seni gerçekten sevmiyorlar. Sevseler atarlar mı yönetimden? Silerler mi mesajlarını? Günaydınına cevap yazmadan geçerler mi? Selamını sabahını bile almıyorlar. Daha ne yapsınlar seni istemediklerini göstermek için...

Yeter şu foruma verdiğin zarar, ülkenin de forumun da başına ne geldiyse aman dedeler üzülmesin diye... Hepiniz aynı soysunuz. Git becerebilirsen ego tatmini başka yerde yap. O bencil nefesini forumdan çek artık, sadece sen varsın diye yazmayan, sadece okuyan yüzlerce üye var bu forumda.

Üst Alt