Sohbet Sohbet köşesi

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
KernelSU kurdum başarılı geçti. LSPosed 3 farklı sürüm denedim aktif gözüküyor ama *#*#5776733#*#* bile denedim hala LSPosed açılmıyor.
Waenchaer konuda lsposed eski sürüm var hocam onu denediniz mi ?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
O sürümü ilk başta yükledim hocam. Kernelsu içinde LSPosed modülünde aç kısmı var. Tıkladığımda beyaz ekran ve hata raporu gönder çıkıyor, başka bir şey olmuyor.

Waenchaer konuda lsposed eski sürüm var hocam onu denediniz mi ?
Denedim hocam.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Hocalarım, Magisk olmadığından dolayı haliyle Zygisk olmadığı için yükleyemiyormuşum. Zygisk Next yükledikten sonra LSPosed yükledim, WaEnchancer açıp BL Spoof yaptım ama ısrarla hata veriyor. TrickyStore ve PlayİntegrityFix de yüklü.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Hocalarım, Magisk olmadığından dolayı haliyle Zygisk olmadığı için yükleyemiyormuşum. Zygisk Next yükledikten sonra LSPosed yükledim, WaEnchancer açıp BL Spoof yaptım ama ısrarla hata veriyor. TrickyStore ve PlayİntegrityFix de yüklü.
Playstore verilerini temizledin mi ? Birde spoof dan wp ve play store uygulamaları seçili olsun.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Playstore verilerini temizledin mi ? Birde spoof dan wp ve play store uygulamaları seçili olsun.
Dediklerinizi yaptım hocam, benim oğlanın telefonu Play'de sertifikasız gözüküyor. Onda da denedim aynı hatayı verdi. Bütün sorun Play sertifikası ile alakalı bence.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Dediklerinizi yaptım hocam, benim oğlanın telefonu Play'de sertifikasız gözüküyor. Onda da denedim aynı hatayı verdi. Bütün sorun Play sertifikası ile alakalı bence.
Zaten bütün olay o sertifikayı halletmek sorun çıkaran o işte. BL locker mi bi uygulama var onu deneyin birde.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocam sertifika içi şuan sıkıntıda google değişiklik yaptı a13 ve üzerinde artık kolayca device alınamıyor. (ayrıca son zamanlarda whatsapp da sertifika olsa da çalışmıyordu diye hatırlıyorum) daha detaylı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz. ayrıca sertifika alıp 3 integrityi de geçme yöntemi de atmışlardı çalışıyor fixlenmeden deneyin çalışması lazım whatsappın
ayrıca tricky storeda whatsapp'ı da tiklemeniz gerekir muhtemelen

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
hocam sertifika içi şuan sıkıntıda google değişiklik yaptı a13 ve üzerinde artık kolayca device alınamıyor. (ayrıca son zamanlarda whatsapp da sertifika olsa da çalışmıyordu diye hatırlıyorum) daha detaylı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz. ayrıca sertifika alıp 3 integrityi de geçme yöntemi de atmışlardı çalışıyor fixlenmeden deneyin çalışması lazım whatsappın
ayrıca tricky storeda whatsapp'ı da tiklemeniz gerekir muhtemelen
Hocam çok teşekkür ederim, sertifika işi tamam. Strong dahil integrity 3 tık. Ama hala WP girmiyor çıldırmak üzereyim.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam çok teşekkür ederim, sertifika işi tamam. Strong dahil integrity 3 tık. Ama hala WP girmiyor çıldırmak üzereyim.
hocam target liste whatsapp eklediniz mi? bir de key assestation bl kilitli diyor mu?

Üst Alt