Sohbet Sohbet köşesi

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
İkiside tamam hocam. Numarayı mı banladılar acaba?
hocam olabilir son çare olarak şöyle yapın, bl kilidi kapalı bir cihazda giriş yapmayı deneyin yaparsa zaten numara banlı değildir sonra swift backup ile whatsappı yedekleyin (shizuku gerekli) sonra yedeği istediğiniz cihaza atıp geri yükleyin sorunsuz kullanırsınız şuanlık kesin çözüm bu

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
hocam olabilir son çare olarak şöyle yapın, bl kilidi kapalı bir cihazda giriş yapmayı deneyin yaparsa zaten numara banlı değildir sonra swift backup ile whatsappı yedekleyin (shizuku gerekli) sonra yedeği istediğiniz cihaza atıp geri yükleyin sorunsuz kullanırsınız şuanlık kesin çözüm bu
Hocam numarada sorun yok, normal şekilde girdi. BL kilidi kapalı cihazda root isteyen bir uygulama zaten kullanamayacağım. Herşey tamamken neden hala hata veriyor anlamış değilim. Tek gözüme çarpan şey Google Framework Service ID 'unknown' yazıyor. Onunla alakalı bir durum olabilir mi?

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam numarada sorun yok, normal şekilde girdi. BL kilidi kapalı cihazda root isteyen bir uygulama zaten kullanamayacağım. Herşey tamamken neden hala hata veriyor anlamış değilim. Tek gözüme çarpan şey Google Framework Service ID 'unknown' yazıyor. Onunla alakalı bir durum olabilir mi?
hocam shizuku rootsuz adb ile de çalışıyor, kablosuz hata ayıklama açık bağlıyordunuz diye hatırlıyorum. bl kilidi cihazda root kullanamayacağınızı düşünerek söyledim zaten.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
hocam shizuku rootsuz adb ile de çalışıyor, kablosuz hata ayıklama açık bağlıyordunuz diye hatırlıyorum. bl kilidi cihazda root kullanamayacağınızı düşünerek söyledim zaten.
Hocam umudum kalmadı, yoruldum. IMEI işlemi için BL açmıştım. IMEI atıldıktan sonra kilidi kapatırım artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim emeğinize sağlık.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam umudum kalmadı, yoruldum. IMEI işlemi için BL açmıştım. IMEI atıldıktan sonra kilidi kapatırım artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim emeğinize sağlık.
siz bilirsiniz hocam ama en iyi yöntem şuanlık bu. ben mesela sık rom değiştiriyorum şu swift backup olmasa napardım bilmiyorum vallahi. whatsapp da iyice saçmaladı 3 aşamayı da geçen cihazda açılmaması çok saçma. birkaç hafta öncesine kadar sadece pif + bootloader spoofer ile giriş yapılabiliyordu son zamanlarda herkes şikayetçi whatsapp da uyandı artık galiba

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
WhatsApp sız hayat nasıl gidiyor hocam?

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Günaydın güzel bir gün ve hafta geçirmeniz dileğiyle.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
WhatsApp ' ın sayfasında bir açıklama var.
" Root edilmiş veya özel rom yüklenmiş cihazlar WhatsApp tarafından desteklenmiyor. Çünkü bu özelleştirilme işlemlerinde çok sayıda varyasyon bulunmakta ve bunların hepsinde uygulamanın düzgün çalışması mümkün olmamaktadır. Ek olarak bu tür cihazlar WhatsApp' ın güvenlik sisteminin istenilen şekilde calışmasına izin vermez. "
Yani diyor ki özel romlu ve rootlu cihaz kullanıyorsanız mesajlarınız uçtan uca şifrelenmiş olmasına rağmen diğer uygulamalar tarafından okunabilir. Peki nedir bu uçtan uca şifrelemenin amacı? Potansiyel gizli tehditlerin konuşmaların şifresini çözmek için gereken şifreleme anahtarına erişmesini engellemek... Ve bunu da en üst düzeyde yapıyor. Meta şirketinin mühendisleri herhalde bizlerden daha az akıllı değil.giggle~~
Kaldı ki benim gibi cahil bir kullanıcının bile bildiği bu bilgilerden Android bilgisi yüksek forum üyesi dostlarımızın bihaber olduğunu iddia etmek elbette ki hadsizlik olur da ... Bile bile neden lades yapılır işte onu anlamak biraz zor.wasntme~~

Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro