- Adım
- Murat ALTUĞ
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 9
Günaydınlar. Bu soğuk havalarda çayınızı eksik etmeyin.
Ben pek anlamam bu konulardan ancak bir yerlerde okuduklarımdan aktarabilirim. İnsan evlenince yaşlanır, Flört ve Aşk yaşayınca gençleşirmiş...Bu yüzden Horoz dışarıda tavuklarla gezinirken bir gözü hep çöplükte olurmuş
Abi ben HiddeNKinG kardeşimin havacılıkta ilk yıllarını da bilirim bu kadar sessiz değildi evlenince sesi de çıkmaz olmuşBen pek anlamam bu konulardan ancak bir yerlerde okuduklarımdan aktarabilirim. İnsan evlenince yaşlanır, Flört ve Aşk yaşayınca gençleşirmiş...Bu yüzden Horoz dışarıda tavuklarla gezinirken bir gözü hep çöplükte olurmuş
![]()
Ben bilmediğim için arkadaşınız hakkında bir fikir yürütemiyorum ancak genelleme yapabilirim. Eskiden eli Bayraklı veya eli Maşalı denilen kadınlar olurdu. Onların eşlerinin ne hale geldiğini bilirim...Kocaları "Kılıbık " olurlardı, ama dışarıda ona buna poz yapıp " Kazak Erkek " geçinirlerdi, bizde geriden geriye gülerdik.Abi ben HiddeNKinG kardeşimin havacılıkta ilk yıllarını da bilirim bu kadar sessiz değildi evlenince sesi de çıkmaz olmuş![]()
Abi ben HiddeNKinG kardeşimin havacılıkta ilk yıllarını da bilirim bu kadar sessiz değildi evlenince sesi de çıkmaz olmuş![]()
Abim sen çok yaşa tam damardan vurdun.Ben bilmediğim için arkadaşınız hakkında bir fikir yürütemiyorum ancak genelleme yapabilirim. Eskiden eli Bayraklı veya eli Maşalı denilen kadınlar olurdu. Onların eşlerinin ne hale geldiğini bilirim...Kocaları "Kılıbık " olurlardı, ama dışarıda ona buna poz yapıp " Kazak Erkek " geçinirlerdi, bizde geriden geriye gülerdik.
![]()
Yaşlandık artık bir ayağımız çukurda tekerlenip gidiyoruz.
Sen böyle değildin ne oldu sana böylebizim yanımızda yaşlandık deme bari ya biz ne yapalım
Bu misilleme çok fena oldu, adeta kaşıntı alır gibi...Sizin kadar yaşlanamayız tabi bizim bir ayak sizin iki ayak çukurda![]()