Her ramazan bizde gelenektir, sahura kadar kimse uyumaz, sahur yapıldıktan sonra sabah namazını kılan herkes yatağaHayırlı Ramazanlar herkese. Aileyi sahura kaldaracak müminler burada mı![]()
Hocam Fatsa'da erken oluyor yine imsak, burada 04.59Her ramazan bizde gelenektir, sahura kadar kimse uyumaz, sahur yapıldıktan sonra sabah namazını kılan herkes yatağa![]()
Olsun hocam dert değil, İstanbul, Kırıkkale, Erzurum buralarda da iftar imsak yaptım. Allah sağlıkla oruç tutmayı, yine aynı sağlıkla koronasız bir şekilde bayrama ulaşmayı nasip eylesin, tüm islam alemine ve miui türkiye ailesine.Hocam Fatsa'da erken oluyor yine imsak, burada 04.59![]()
Amin hocam.Olsun hocam dert değil, İstanbul, Kırıkkale, Erzurum buralarda da iftar imsak yaptım. Allah sağlıkla oruç tutmayı, yine aynı sağlıkla koronasız bir şekilde bayrama ulaşmayı nasip eylesin, tüm islam alemine ve miui türkiye ailesine.
Geçmiş olsun hocam.Ömür boyu İlaç kullandığımdan ötürü oruç tutamıyorum ne yazık ki. Tutan hocalarımın Allah orucunu kabul etsin.