- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Mi Mix 3
- Meslek
- Eczane Teknikeri
- Konular
- 32
Cümleten günaydın
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Telefoncuya götürün. İleride daha büyük sorunlara yol açmaması icinBenim Attığım Konuya Bakarsanız Mutlu Olurum
Ya şu karantina günündede telefoncu yok 2 günde dayanamazSizin yapabileceğiniz bir şey yok. Telefoncuya götürün. İleride daha büyük sorunlara yol açmaması icin
Geçmiş olsun, herkes dikkatli olsun. Allah hepinizi korusun, bu aralar felaketler üst üste geliyor gerçekten.Ya uyarı verdiğim birinin ahını aldım ya da gerçekten nazar değdi bilemiyorum ama bugün amel defterimin kapanmasından 3 saniye farkla kurtulabildim.sonuç olarak yuruyemiyorum
ayak iptal..
İnsanoğlu bir anlık hocam..Geçmiş olsun, herkes dikkatli olsun. Allah hepinizi korusun, bu aralar felaketler üst üste geliyor gerçekten.
Saat 12den önce 22 yaşımın son gününü yaşıyordum.
Ömürden bir yıl daha çaldım.
22 yaşım da gerçekten rezalet geçmişti ama son çeyreğinde güzel insanlarla yolum kesişti.
O yüzden mutluyum. Buradan da kendime iyi ki doğdun canım kendim demek istiyorum.
Hayatıma renk kattığı içinde yüzyüze tanışmak nasip olan ve hayatıma muazzam katkıları olan kiymetli Skorpi hocama Koçara hocama ve tabi casibao hocama, uzakta olsa da bir çok bilgisinden istifade ettiğim kıymetli Zenex hocama beraber çalıştığımız tum yönetim ekibi hocalarıma ve tabii siz tüm miuiturkiye.net ailesine teşekkür ediyorum.
Ahanda yaşlandık. 23 yaş uğur getirsin diyelim![]()
Yeni yaşınız kutlu olsun hocam. Sağlıklı ve bol huzurlu yıllar dilerim size, eksik olmayın.Saat 12den önce 22 yaşımın son gününü yaşıyordum.
Ömürden bir yıl daha çaldım.
22 yaşım da gerçekten rezalet geçmişti ama son çeyreğinde güzel insanlarla yolum kesişti.
O yüzden mutluyum. Buradan da kendime iyi ki doğdun canım kendim demek istiyorum.
Hayatıma renk kattığı içinde yüzyüze tanışmak nasip olan ve hayatıma muazzam katkıları olan kiymetli Skorpi hocama Koçara hocama ve tabi casibao hocama, uzakta olsa da bir çok bilgisinden istifade ettiğim kıymetli Zenex hocama beraber çalıştığımız tum yönetim ekibi hocalarıma ve tabii siz tüm miuiturkiye.net ailesine teşekkür ediyorum.
Ahanda yaşlandık. 23 yaş uğur getirsin diyelim![]()