- Adım
- Buse
- Cihazım
- RN 11 Pro
- Meslek
- Eticaret Yönetimi
- Konular
- 158
Günaydınlar, herkese güzel bir gün diliyorum
Rica ederim hocam, Dolby kullanmıyorum ben, seste patlamalara sebep oluyor. Viper kullanabilirsiniz.Herkese iyi akşamlar dilerim, yarınımız güzel geçer inşaallah. Bu arada beyler Pide Cardin'de indirim var, göz atın derim. 300₺'lik gömleği 90₺ ye aldım şansa. Mağazada çok çeşit var. Bi göz atmanızı öneririm. %70 indirim oranı, kaçırmayın derim, tekrardan iyi akşamlar dilerim. Bu arada Save_Mi hocam, MIUI 12 stabil ilaç gibi geldi doğrusu tekrardan teşekkürler. Önceki Eu betada kullandığım Dolby'i hatırlamıyorum, kullanıp önerdiğiniz modül var mı ?
Teşekkürler hocam, Dolby kullanıyorum şuan ama eski kullandığım modül kadar stabil değil, konunuzdakini deneyeyim, teşekkürler.Rica ederim hocam, Dolby kullanmıyorum ben, seste patlamalara sebep oluyor. Viper kullanabilirsiniz.
Rehber - Viper4Android Profil Yapılandırması (En İyi Sesi Alın)
MERHABA MIUI TÜRKİYE AİLESİ Forumda bir çok kullanıcı cihazından en iyi sesi alabilmek için ses modülü kullanıyor, buna rağmen aldığımız ses kalitesi yetersiz gelebiliyor ve hep en iyisini istiyoruz. Cihazlardan en iyi sesi alabilmeniz için sizlere bir kaç tüyo vereceğim giggle~~ ÖRNEK PROFİL...forum.miuiturkiye.net
Hayırlı olsun HocamBugün kendimi ödüllendirdim, kulaklık aldımFark ettim ki sigaraya para vermeyince para cepte kalıyor
Kulaklık hakkında yorumları alalım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.