Sohbet Sohbet köşesi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Sohbet köşesinde bu mesajınız arada kaynar. Konu olarak cihazınızın anakonusunda açınız.
Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir durumla karşı karşıyayım, yardımcı olacak birileri varsa ne mutlu. Bazı facebook gruplarına da attığım mesajını aynısını kopyala yapıştır yapıyorum kusura bakmayın.

" Xiaomi A2 Lite ekran değişimi yapabilecek güvenilir ve referanslı (eski çalışmalarını görebileceğimiz) birini önerebilir misiniz? Telefonun ekranında çatlak var fakat kullanıma engel değil, sorun değerlendirilmesi açısından bilgi veriyorum. Ayrıca telefonun Android sürümünün 8'e düşürüp asla güncelleme almamasını istiyorum, bunu yapabilirim diyen var mı? Biraz karmaşık bir istek oldu ama kusura bakmayın. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler."

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Havaların soğumasıyla birlikte arabalardan zırt pırt kedi çıkar oldu, arabayı çalıştırmadan biraz ses çıkarıp, kornaya basmak, kaputa vurmak gibi yada daha kolay bir yolu varsa uygulayıp, kedilerin çıkıp kaçmasını sağlayıp, istenmeyen sonuçlar engellenebilir.. Gerçi bunlar yaz kış kafasına göre takılıyor hele o yavrular yok mu :D ama soğuk olunca sıcak bir yer arıyorlar, riskli zamanlar daha fazla soğuk havalarda.. Daha önce başına böyle bir durum gelmeyen arkadaşlar, 110u arayabilirsiniz böyle bir durumda kediyi çıkaramazsanız, İtfaiye ekipleri yardımcı oluyor..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkese hayırlı geceler, ben Frankfurt da iken beni hiç ilgilendirmiyen ama mutlaka bilmem gereken bir şeyler oldu mu

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Herkese hayırlı geceler, ben Frankfurt da iken beni hiç ilgilendirmiyen ama mutlaka bilmem gereken bir şeyler oldu mu

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
İyi geceler herkese.
Hocam doyşland nasıl? Almanlar bizi kıskanıyor mu :D ?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Herkese iyi akşamlar dilerim, yarınımız güzel geçer inşaallah. Bu arada beyler Pide Cardin'de indirim var, göz atın derim. 300₺'lik gömleği 90₺ ye aldım şansa. Mağazada çok çeşit var. Bi göz atmanızı öneririm. %70 indirim oranı, kaçırmayın derim call~~, tekrardan iyi akşamlar dilerim. Bu arada Save_Mi hocam, MIUI 12 stabil ilaç gibi geldi doğrusu tekrardan teşekkürler. Önceki Eu betada kullandığım Dolby'i hatırlamıyorum, kullanıp önerdiğiniz modül var mı ?

Üst Alt