Sohbet Sohbet köşesi

bencan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Herkese selamlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bir sorum olacak sizlere. Arayüzü ve kullanımı basit müzik programı önerebilir misiniz? Müzikleri telefona atıp dinliyorum ve kendi uygulamasında bazı müzik isimlerinde tuhaflık yaşıyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Herkese selamlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bir sorum olacak sizlere. Arayüzü ve kullanımı basit müzik programı önerebilir misiniz? Müzikleri telefona atıp dinliyorum ve kendi uygulamasında bazı müzik isimlerinde tuhaflık yaşıyorum.
Buradan destek vermiyoruz hocam, burası geyik yapma yeri giggle~~ Bu seferlik istisna geçiyorum, tekrarı olmaz :)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Kavun satıcısı yaşlı bir adam etikete bir kavun üç TL, üç kavun 10 TL yazmış müşteri bekliyormuş. Yoldan geçen gençlerden biri arkadaşlarına " Bak şimdi beni seyret." demiş.
Tezgâha yaklaşıp, " Amca bana bir kavun ver..." demiş.
"Olur evladım.." demiş adam.
" Kaç para?"
" 3 TL."
Genç parasını verip kavunu almış. Sonra bir üç lira verip bir kavun daha almış. Peşinden bir kavun daha...
Sonunda üç kavun alıp 9 TL vermiş ve gülerek," Farkında mısın? Üç kavuna 9 TL verdim ama sen etikete 10 TL yazmışsın. Sen bu işi bilmiyorsun.. " demiş.
Yaşlı adam bıyık altından gülmüş. " Bak evladım. Herkes bana senin gibi akıl veriyor ama bir kavun yerine 3 tane alıyor. Sonra da kalkıp ticareti bilmiyorsun diyor. Hakikaten öyle mi? "

Voltaire demiş ki... " Akıldan nasibini almayanlarla geçinebilmek aklın zaferidir..."

İyi geceler Miuitürkiye...

Üst Alt