Sohbet Sohbet köşesi

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
40 yaşında turizm işi ile uğraşan bilim teknoloji ve oyun tutkunu biri olarak sohbetimize eşlik etmek isterim. 1999 senesinde ilk playstation denen zamanının oyun canavariyla tanışmıştım. Ozamanlar Mersin'de bulmak ne mümkün yurt dışından şuanda rahmetli olan halamın kızına getirmiştim. Orta okul yıllarında atari salonları felan 8 bit derken Sega mega drive ile 16 bit derken, PS 1 ile 32 bit görsel şovu adeta başını döndermişti. 3 boyutu evimde yaşamak beni resmen mest etmişti. Resmen oyun bağımlısı olmuştum artık. 2001de askere gittim ve PS2 canavariyla geç tabistim. Sonra müzik hayatına felan ayrılmıştım. Oyun tutkusu benim için ikinci plana atılmıştı yani p3 ve alacak ve oynayacak vaktim yoktu. Derken 2012 yıllarında mobil oyun gelişimlerinin yaşandığı gerçeğini öğrendim her geçen sene gelişen telefonlarla. Sonrası Galaxy S3 le başlayıp S4 ile adeta mobil oyun bağımlısı olmuştum. Çünkü konsollara karşı işlerinden dolayı zaman kisitlamasi yaşarken oyunların cebime sığması ve istediğim an istediğim yerde oynama olayı beni cezbetmişti. Ve şuan 40 yaşinda olmana rağmen 70 yaşında gelsem anladim ki oyunlardan kopamayacam :)) tahminimce gelişen telefon dünyası ile birlikte çok yakın bı zamanda masa üstü bilgisayar ve konsol deneyimini fazlasıyla bizlere yaşayacaklar görünen tablo odur ki. Şimdiden bile öyle sağlam grafiklere sağlam oyunlar yapiliyorken hemde ;) neyse başınızı agrittim. Bir nebzede olsa sohbetimize eşlik edebildiysem ne mutlu bana
Aramıza hoşgeldin hocam, iyi forumlar

Mersinli misiniz?

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
Neresinden hocam merkez mi? bende Tarsus'luyum ama işim gereği Konya' da kalıyorum
Ben Mersin'in içinden Yenişehir ünvst caddesi deyim. Tarsusuda bilir ve severim özellikle tarihi yerlwlerini görmeye ve barajına yüzmeye gelirdik :)

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben Mersin'in içinden Yenişehir ünvst caddesi deyim. Tarsusuda bilir ve severim özellikle tarihi yerlwlerini görmeye ve barajına yüzmeye gelirdik :)
Evet hocam çok güzel bir yerdir Eshabı Kehf den tarihi yerlerine kadar güzeldir.

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
Evet hocam çok güzel bir yerdir Eshabı Kehf den tarihi yerlerine kadar güzeldir.
Kesinlikle öyle. Şehir dışından nezaman misafirim gelse gezip gösterme konusunda ilk rotam tarsusdur sonrası sahil kesimleridir. Kız kalesi Anamur cennet cehennem vs..

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Kesinlikle öyle. Şehir dışından nezaman misafirim gelse gezip gösterme konusunda ilk rotam tarsusdur sonrası sahil kesimleridir. Kız kalesi Anamur cennet cehennem vs..
Kesinlikle hocam :)

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
Uzun zaman olmasına rağmen en çok sevindigim şey tarsusun hayvanat bahçesinin yenilenmesi olmuştu. Çünkü en sık uğrak yerlerinden biriydi ve hayvanların o bakımsız ve daracık alanlardaki içler acısı halini görmeye dayanamazdim

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Evet hocam barajın üstüne taşıdılar, çok büyük ve geniş bir yere yapıldı.
Uzun zaman olmasına rağmen en çok sevindigim şey tarsusun hayvanat bahçesinin yenilenmesi olmuştu. Çünkü en sık uğrak yerlerinden biriydi ve hayvanların o bakımsız ve daracık alanlardaki içler acısı halini görmeye dayanamazdim

Üst Alt