40 yaşında turizm işi ile uğraşan bilim teknoloji ve oyun tutkunu biri olarak sohbetimize eşlik etmek isterim. 1999 senesinde ilk playstation denen zamanının oyun canavariyla tanışmıştım. Ozamanlar Mersin'de bulmak ne mümkün yurt dışından şuanda rahmetli olan halamın kızına getirmiştim. Orta okul yıllarında atari salonları felan 8 bit derken Sega mega drive ile 16 bit derken, PS 1 ile 32 bit görsel şovu adeta başını döndermişti. 3 boyutu evimde yaşamak beni resmen mest etmişti. Resmen oyun bağımlısı olmuştum artık. 2001de askere gittim ve PS2 canavariyla geç tabistim. Sonra müzik hayatına felan ayrılmıştım. Oyun tutkusu benim için ikinci plana atılmıştı yani p3 ve alacak ve oynayacak vaktim yoktu. Derken 2012 yıllarında mobil oyun gelişimlerinin yaşandığı gerçeğini öğrendim her geçen sene gelişen telefonlarla. Sonrası Galaxy S3 le başlayıp S4 ile adeta mobil oyun bağımlısı olmuştum. Çünkü konsollara karşı işlerinden dolayı zaman kisitlamasi yaşarken oyunların cebime sığması ve istediğim an istediğim yerde oynama olayı beni cezbetmişti. Ve şuan 40 yaşinda olmana rağmen 70 yaşında gelsem anladim ki oyunlardan kopamayacam
) tahminimce gelişen telefon dünyası ile birlikte çok yakın bı zamanda masa üstü bilgisayar ve konsol deneyimini fazlasıyla bizlere yaşayacaklar görünen tablo odur ki. Şimdiden bile öyle sağlam grafiklere sağlam oyunlar yapiliyorken hemde
neyse başınızı agrittim. Bir nebzede olsa sohbetimize eşlik edebildiysem ne mutlu bana