- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mix 2
- Meslek
- Kimya Mühendisi
- Konular
- 29
yok o cihazlarin hepsini begenmedigim icin onlarada rom atiyordum dogal olarak elime aldigim her cihaz icin rom atma orjinale donme root etme gibi rehberlerde yayinlardim dogal olarak onlardanda kurtuldum))Sayın m35 , sizin bahsetmiş olduğunuz durumun , tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalık ile hiç bir alakası yok, ORD Rom atma hastalığıdır...
sizin haftada 10 cihaz değiştirme hastalığı, affedersiniz, şimdi buraya yazamayacağım bambaşka bir şey, bundan kurtulmuş olmanıza, sizin adınıza tabiki sevindim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
hatta beni en cok ugrastiran lg thrill 4g olmustu optimus 3d ye cevirip yazilimsal kilitlerini kirmam ve telefonun modemlerini calisir halek getirmem 18 saatimi almisti 18 saatin sonunda thrill 4gde optimus 3d ni orjinal ellenmemis yazilimini calistirmayi basarmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ufo görmüş masum köylü gibiyim.. Bir gün bize de nasip olur mu ?
aman aman yav hic iyi bisey degil hic birisinden memnun kalmiyorsu ona rom kur hattak olmadi sok oburune tak eldeki fazlaliklari sat yenisini al arada kar amaci gut sonra bakiyorsun galericinin arabasi olmaz misali hergun baska bi telefonla dolas dur bi ara 3tane hattim vardi cift hatli telefonumda oldugu halde her bi hatti baska telefona takardim full israf anlican. xiaomi sayesinde ben bunlarin hepsinden kurtuldum tesekkurler mix 2 yi ureten ekibe
simdiki yeni dusuncem thh den para iadesi cikarsa ne almaliyim. mix 2s mi mi8 mi yoksa meizu 16th mi
zenfone 5z satisda olsa kesin alacagim cihaz oydu ancak satisda yoktur.
meizu 16th alsam kesi ord ile ugrasaicam hazir kurtulmusken ugrasmaya degermi bilemedim
mi8 alsam sifiri 2499 ama siyah kasa boya atmasi oluyor ondada (mix de sikayetciyim zaten)
mix 2s alsam beyazi 2599 tl ama ultrasonic sensor toza hassas( mix2 de 360 ruber kilif kullaninca ahizenin orda toz birikiyor sensoru etkiliyor )
yoksa temiz 2.el asus zenfone 5z bulsam ona bile fitim bu 4 alternatif arasinda kaldim
Ord ye tekrar tutulmamak icin yada cihazlarin sikintilariyla ugrasmamak icin hangisi makul sizce
Son düzenleme: