Sohbet Sohbet köşesi

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Teşekkürler hocam alacağım bugün bi duşa gireyim. Önce normal yıkıyoruz şampuanla en son mu konazol'u kullanıyoruz?
aynen hocam önce normal şampuanla yıka kiri gitsin. üstüne bir kez de bununla yıka ama dediğim gibi saça sürüp köpürttükten sonra 3 dk bekle sonra durula mutlaka sorununuzu çözecektir diye düşünüyorum.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
aynen hocam önce normal şampuanla yıka kiri gitsin. üstüne bir kez de bununla yıka ama dediğim gibi saça sürüp köpürttükten sonra 3 dk bekle sonra durula mutlaka sorununuzu çözecektir diye düşünüyorum.
İnşallah bakalım akşam sonuçları yazarım. :)
Kafamdan kar yağıyor gibi üstüm başım hep kepek.

berkanbey123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Kaliteli birşeye benziyor Bendede aynı sıkıntı var saçta ufak sivilceler ve kepek umarım işe yarar teşekkürler.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Kaliteli birşeye benziyor Bendede aynı sıkıntı var saçta ufak sivilceler ve kepek umarım işe yarar teşekkürler.
deneyin hocam ilk yıkamada saçın ne kadar arındığını dokununca fark edersiniz zaten. kepek olayı zaten kafadaki ölü derinin dökülmesidir. bu üründe saç derisini komple yenilediği için kepeğin ve sivilcelerin giderilmesinde işe yarıyor.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
deneyin hocam ilk yıkamada saçın ne kadar arındığını dokununca fark edersiniz zaten. kepek olayı zaten kafadaki ölü derinin dökülmesidir. bu üründe saç derisini komple yenilediği için kepeğin ve sivilcelerin giderilmesinde işe yarıyor.
Evde varmış hocam ben bunla yıkamıstım 2-3 kere ama beklemiyordum bidaha denicem.

Üst Alt