100 lirayı biraz geçiyor, farkını benden alırsınız....Üstadların üstadı çok değerli bir hocam heçen hafta aldı, çok başarılı bir kulaklık..Güzel bir pazar günü dilerim herkese.
Fiyatı 100₺; geçmeyecek bir BT kulaklık önerisi alabilirmiyim? Karşı tarafa benim sesimi net iletecek bi cihaz arıyorum. Çevre seslerini profesyonel olmasa da iletmeyecek bir model.
Hocam redmi airdots ile farkı hakkında bilginiz var mı? Alacak olanlar hangisini alsın?100 lirayı biraz geçiyor, farkını benden alırsınız....Üstadların üstadı çok değerli bir hocam heçen hafta aldı, çok başarılı bir kulaklık..
xiaomi haylou gt1
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Airdots da çok iyi ama sahtesi de piyasada bol olmasından dolayı, hocam diğerini tercih etti...esasında aralarında çok bir fark yok, tercih meselesi...ben şahsen hayatımda hiç BT Kulaklık kullanmadım, bende Mi Piston Air ve Hybird HD Pro kulaklık var ve her ikisinden de oldukça memnunum...hangisi daha iyi diye sorarsanız, Hybird HD Pro derimHocam redmi airdots ile farkı hakkında bilginiz var mı? Alacak olanlar hangisini alsın?
Hocam bunların mikrofonu nasıl acaba?100 lirayı biraz geçiyor, farkını benden alırsınız....Üstadların üstadı çok değerli bir hocam heçen hafta aldı, çok başarılı bir kulaklık..
xiaomi haylou gt1
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Mikrofonu iyi, gürültü önleyici mevcut,fiyatı 117 liraHocam bunların mikrofonu nasıl acaba?
Kulakta olduğu için sesi karşıya net iletirmi acaba?
Jabra talk 5 modeli baya güzel görünüyor. Yorumları da iyi ama.