- Adım
- xia
- Cihazım
- mi 9T
- Konular
- 1
kolay gelsin... yeni bir Mi 9T kullanıcısı olarak telefonumu kitledim
saatlerdir güncellemelerimi bitirdim, programlarımı yükledim. en son MIUI 11 e güncellemeyi bitirip yatacaktım ki
oğlum güncelleme yapılırken kılıfı çıkarıp arkasına bakmak isteyince (10 yaşında) açma kapama tuşuna bastı sanırım
mi logosu var ekranın ortasında... telefon kapanmıyor... kapama tuşunu bi süre basılı tutuyorum kapandığı gibi yeniden açılıp Mi logosu çıkıp öle bekliyor
yardımcı olabilecek birileri var mı ?
mi flash tool indirdim, benim telefonuma uygun orjinal EEA rom'u da indiriyorum bilgisayarıma... telefonu görürse bu flash tool halledicem inş.
benim telefonum TR garantili bugün aldım daha... flash toolun en altta
Clean ALL Save user Data Clean ALL & lock
seçenekleri var... hangini seçmem lazım ?
saatlerdir güncellemelerimi bitirdim, programlarımı yükledim. en son MIUI 11 e güncellemeyi bitirip yatacaktım ki
oğlum güncelleme yapılırken kılıfı çıkarıp arkasına bakmak isteyince (10 yaşında) açma kapama tuşuna bastı sanırım
mi logosu var ekranın ortasında... telefon kapanmıyor... kapama tuşunu bi süre basılı tutuyorum kapandığı gibi yeniden açılıp Mi logosu çıkıp öle bekliyor
yardımcı olabilecek birileri var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi flash tool indirdim, benim telefonuma uygun orjinal EEA rom'u da indiriyorum bilgisayarıma... telefonu görürse bu flash tool halledicem inş.
benim telefonum TR garantili bugün aldım daha... flash toolun en altta
Clean ALL Save user Data Clean ALL & lock
seçenekleri var... hangini seçmem lazım ?
Son düzenleme: