- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Günaydın. Hayırlı sabahlar. İyi forumlar
Siz de MIUI Expert görünüyorsunuz, bunu okuduğunuzda, benim profilimde de Acemi üye olduğumu göreceksinizHocam 15 mesajınız gözüküyor uzman üye diyor ama yeni üye gözüküyorsunuz?
Ahaha yok hocam benimkini ben yaptımda pishman üyemizin baya bir mesajı var 15 tane gözüküyor ondan sordum.Siz de MIUI Expert görünüyorsunuz, bunu okuduğunuzda, benim profilimde de Acemi üye olduğumu göreceksiniz
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yine Armutla Elmayı karıştırıyorsunuz, sizde ve bende olduğu gibi o da kendisi yazmış, bunu anlamamanızı henüz afyonunuzun patlamamış olduğuna veriyorum, çünkü çizdiğiniz profil çok daha zeki olduğunuz kanaati bende oluşturmuştu, yanılmışım sanırımAhaha yok hocam benimkini ben yaptımda pishman üyemizin baya bir mesajı var 15 tane gözüküyor ondan sordum.
Siz anlamıyorsunuz beni sanırım attığım SS'e bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Yine Armutla Elmayı karıştırıyorsunuz, sizde ve bende olduğu gibi o da kendisi yazmış, bunu anlamamanızı henüz afyonunuzun patlamamış olduğuna veriyorum, çünkü çizdiğiniz profil çok daha zeki olduğunuz kanaati bende oluşturmuştu, yanılmışım sanırım
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk