- Adım
- .
- Cihazım
- Xiaomi 13T Pro
- Konular
- 33
İyi geceler herkese
Eyvallah usta . İyi geceler .İyi geceler herkese
Allah'ım, yolunu işini gücünü açık etsin inşallah. Benden yana (varsa tabi) helali hoş olsun canım kardeşim.Hayırlı akşamlar üstatlarım. Son zamanlarda forumdaki pasifliğimi fark etmişsinizdir. Önümdeki sınav nedeniyle maalesef forumdan uzun bir süre ayrılmak zorundayım. Ara sıra foruma girmeye çalışacağım. Buraları,muhabbetinizi çok özleyeceğim. Dualarınıza muhtacım. Hakkınızı helal edin.
Amin hocam sağ olunAllah'ım, yolunu işini gücünü açık etsin inşallah. Benden yana (varsa tabi) helali hoş olsun canım kardeşim.![]()
Ne sınavına gireceksin bilmiyorum ama Allah yolunda muvaffak etsin İnşallah. Tüm Foruma İyi GecelerHayırlı akşamlar üstatlarım. Son zamanlarda forumdaki pasifliğimi fark etmişsinizdir. Önümdeki sınav nedeniyle maalesef forumdan uzun bir süre ayrılmak zorundayım. Ara sıra foruma girmeye çalışacağım. Buraları,muhabbetinizi çok özleyeceğim. Dualarınıza muhtacım. Hakkınızı helal edin.
Amin hocam inşallahNe sınavına gireceksin bilmiyorum ama Allah yolunda muvaffak etsin İnşallah. Tüm Foruma İyi Geceler