Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..Selamün Aleyküm konumuzla alakası yok ama aklıma takıldığı için buraya yazmak istedim gece gece bir anda aklıma geldi vallahi hiç aklımda yokken
Bir gün küçükken yaşlar o zamanlar 9-11 arası
babam sana bir şey soracağım oğlum dedi
Ben buyur sor baba dedim
Oda bana dunyanın en küçük hayvani nedir oğlum dedi
Tabi bizde dedik o zamanlar fırsat bu fırsat baba ben bir bisikletimin olmasını çok istiyorum bana bisiklet alırmısın baba sorunun cevabını bilirsem dedim
Babamda sen sorunun cevabını bil sana söz yarın bisiklet alacağım oğlum demişti
Bende madem öyle tamam baba dedim dünyanın en küçük hayvani karınca dedim
Oda doğru bildin oğlum karınca dedi sana hemen yarın bisiklet alacağım dedi
Ben bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam baba olmak böyle bir şey işte ben biliyordum ki sorunun cevabını yanlis bile versem babam bana yine alacaktı sadece bir bahaneydi soru işte saygı ve rahmetle anıyorum babamı babanız hayattaysa degerini bilin güzel zaman anilar biriktirin2017 yılının mayıs ayında beraat günü gecesi hakkı rahmetine kavuştu sizden de bir Fatiha istiyorum insAllah Fatiha okuyan eliniz acı dert görmesin
Allah rahmet eylesin , dua edeceğim baban icin.Selamün Aleyküm konumuzla alakası yok ama aklıma takıldığı için buraya yazmak istedim gece gece bir anda aklıma geldi vallahi hiç aklımda yokken
Bir gün küçükken yaşlar o zamanlar 9-11 arası
babam sana bir şey soracağım oğlum dedi
Ben buyur sor baba dedim
Oda bana dunyanın en küçük hayvani nedir oğlum dedi
Tabi bizde dedik o zamanlar fırsat bu fırsat baba ben bir bisikletimin olmasını çok istiyorum bana bisiklet alırmısın baba sorunun cevabını bilirsem dedim
Babamda sen sorunun cevabını bil sana söz yarın bisiklet alacağım oğlum demişti
Bende madem öyle tamam baba dedim dünyanın en küçük hayvani karınca dedim
Oda doğru bildin oğlum karınca dedi sana hemen yarın bisiklet alacağım dedi
Ben bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam baba olmak böyle bir şey işte ben biliyordum ki sorunun cevabını yanlis bile versem babam bana yine alacaktı sadece bir bahaneydi soru işte saygı ve rahmetle anıyorum babamı babanız hayattaysa degerini bilin güzel zaman anilar biriktirin2017 yılının mayıs ayında beraat günü gecesi hakkı rahmetine kavuştu sizden de bir Fatiha istiyorum insAllah Fatiha okuyan eliniz acı dert görmesin